Değerli forum üyeleri, bugün 7 mahalle muhtarımız ve basın mensupları ile birlikte saat:13.30 da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa TUNA'ya hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de bölgenin imar, kanal ve altyapı sorunlarını tek tek kendisine anlatma fırsatını bulduk.
Üç dönemdir AK Parti ve büyükşehir belediye başkanının vermiş olduğu imar ve kanal projesi sözlerini yeni başkana yeniden hatırlattık. Sayın başkan da kanal projesinin iptal edilmediğini, bir bütün olarak ihalesinin yapılacağını söyledi. Biz de ısrarla tarih vermesini istedik. Başkan İhale çalışmalarının başladığını, en kısa zamanda projenin yeniden ihaleye çıkılacağını belirtti.
Her muhtar ziyarette bölgenin sorunlarını kendilerince dile getirdi. Muhtarlar ağırlıklı olarak imar ve kanal projesi üzerinde durdular. Toplantıda hazır bulunan beş daire başkanı da toplantı süresince sürekli not aldılar. Daire başkanlarından bir tanesi bölgede imar çalışmalarının başladığını bundan geri dönüş olmayacağını dile getirdi.
Ben de direk olarak Sayın Başkan a bölge halkına kanal projesi ile ilgili olarak kesin tarih verilmesi gerektiğini , ayrıca 5 milyon m2 mera alanının imar sözü verilerek vatandaştan alındığını ve bu güne kadar herhangi bir imar çalışmasının olmadığını yüzüne karşı açıkça söyledim.
Toplantı çok verimli geçti. İnşallah bu bölgeye hizmetlerin getirilmesi konusundaki çalışmalarımız basını da yanımıza alarak aralıksız sürecektir. Herkese hayırlı olsun.
Ayrıca ziyaretimiz sırasında orada bulunan CNN Türk, kanal D, ATV, A Haber gibi televizyon kanalları da benimle ve muhtarlarımızla tek tek röportaj yaptılar. Bu akşam ki haber proğramların da yayınlayacaklarını tahmin ediyorum. Dilerseniz izleyebilirsiniz .Selamlar