Bilicide hedefim buyuk bu hisse gitmezse ben teknik bilmiyorum demek yakinda en fazla konusulan hisse olacagiz sabredene cok guzel karlar verecektir
Printable View
Hisse gazlanmaya baslandi. Hisseden Cikma cak vakti gelmiş
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
Gazlamaya bak sen.Arkadaşın kendisi 3-4 lerde fiyatlanacağını şahsen bizzat kendisi yazmış . Ytd.
Degerli kardeşim ben trade yaparim. Bazen günlük bazen saatlik islem yaparim. O gözle bakmani rica ederim. Yoksa orta ve uzun vadede sikinti görünmüyor.
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
Arkadaşlar istediğinizi yapabilirsiniz.Yorumda dahil, Blcyt 3,5 -4 aydır bekliyorum hedeflerim var o hedefler beni bağlar zaten hedefimi yazmadım yazmam da. Bilicinin buradan ilk hareketi 2 üstü , bu 2,10 olur -2,40 bekleyip göreceğiz. Daha yukarısı için 2,20 üzerinde kalsın o zaman konuşuruz.Tsygo ve işgyo birleşmesi her an düşebilir . Bu birleşme nerede olur bilemem ama en az yüzde % 40 getirir . Birleşme bittiği an zaten gerçekleşmiş olacaktır.yani bu hafta yada bir sonraki hafta da bunu göreceğiz.
kasma kendını evlat gonder 2 ustune elındekınden olma
haydi aslanım gazlama yok kardes gordugumuzu yazdıuk