İyi,beyefendi,siz yazın sizin başarılı yorumlarınızı görelim,adam imza kısmına yazmış koskoca:YTD...daha ne yapsın?
Printable View
benim anladığım kadarıyla Stonhand ın analizlerini en fazla merak edenlerden biride sizsiniz uygulayıp uygulamama konusunda nasıl düşünürsünüz bilemem
nereden bu kanı ya vardınız derseniz afadersiniz sizi hiç ilgilendirmeyen yazıları okumak gibi alışkanlığınız mı var?
isteyen isteyeni okur mesela ben ilgim olmayan topiğe ne uğrarım nede okurum
ama isteyen isteyeni okur değerlendirir KELİMESİ Adama sormazlar mı bu topik i açan Stonhand ın yorumları hoşuna gidiyor okuyorsun ama olumlu olumsuz eleştiri de yapmaktan geri kalmam demenin anlamı nedir ben bilemedim .
okumak farklı. uygulamak tabi ki farklı. benim anlamadığım gerçek hayatta tanımadigini belirten kişilerin, 2-3 hafta ortaya cikmis o kişiyi basarisizliklarini hiç görmeden canhıraş savunmaları. ilginç. önceden de belirttim. çalışmalarını emeğini takdir ettiğimi yazdım. ama bu bana göre onun başarısız değerlendirmelerini yazmama engel değil.
Düşüncelerini yaz kimse bir şey demiyor.
18 Temmuz a kadar yaptığı bir hata dan dolayı ceza alan biri için yazma
cezası biter geldiğinde yüzüne karşı söylersin
bak şuan grafik teknik destek direnç yazan yok
Ben de borsada başlangıç tarihi 1997 o gün den Stonhand tanıyana kadar farklı teknik çalışmalarını şu ana kadar her hangi bir yerde rastlamamıştım .
çözdün mü diye sorarsan benim kapasitem malesef zayıf biri bir günde öğrenir diğeri haftalar sonra ben se bir kaç senede anca öğrenirim heralde
ama burada okurda laftan anlamayan şahıslara rastladığı için kendisine rica edeceğim o zatlara senin faydan olmaması gerektiğini anlatmaya çalışacağım.
ben kendisiyle diğer forumda da beraberim istediğimde beni kırmaz her yere gidebiliriz ama uzun zaman önce seçici olmalıyız diye bana çok ca ikazlarda bulunmuştu haklıymış uğraşılmayacak tiplerle karşılaşabilirmişiz ...
rosense...
Bir başkasını gıyabında savunmak adına anlamsız laflar ve kendice imalı hakaretlerde bulunuyorsun. Önce bir kendine gel.
İkincisi...
Burada kimse kimseye bir şey lütfetmiyor.
Kimse kimseyi de zorlamıyor gel de bu forumda yaz diye...
İster yazarsın ister oturur seyredersin.
Kerameti kendinden menkul havalarda çok adam gördük bu forumlarda.
Zaten renkli ve bold yazı karakterleriyle buradaki takma adına özellikler tanıyarak reklam ettiğin zatın da (belki senin buradaki cafcafından haberi de yoktur günahını almayalım) bu forumda küfrettiği için ceza aldığı dönemde başka bir forumda yazıyormuş...
"Sn Stonhand'in analizleri hak etmeyenler var. onlarada da mı yardımları olsun" demiştin ya, bunun tek yolu bu forumda yazmamaktır.
Bunun dışında bir yol aklıma gelmiyor.
Ha..İstersen şu anda yazdığı paylaştığı forumun adresini yaz isteyen oraya üye olup yararlansınlar.
Ama bana sorarsan bu kadar afra tafraya benim allameyi cihan olsa bir insanı takip etme durumum olmaz.
Üzüldüğüm şu...
stonhand burad yok. Senin yüzünden tatsız bir münakaşa tatsız bir tartışma sürüp gidiyor.
Doğrusu bugüne kadar ondan böyle (kendi ustalığıyla ilgili) bir tavır, yanlış bir ifade görmedim.
Gıyabında bu yaptığın doğru olmuyor. Belki rıza göstermeyecek...