ykbnk bişey diyememde vakbn devlet bankası olduğu için zararına kredi vermiyor mu?
görev zararından dolayı bulaşılmaz deniyordu.
birde haşmetli liyakatli kündeci yönetim kuruluyla dosta korku düşmana güven salıyor. :)
Printable View
perşembe yine gap var
ama ne tarfaf ben bilmedim
bul karayı al parayı
Personel vakfı abartılmasına izin vermiyordur diye düşünüyorum.
Eski bankaların çok gayrimenkulü oluyor, bunların değeri genelde daha yüksek oluyor.
Sigorta iştirak satışı ve tahsisli sermaye artışı bankayı kuvvetlendirmiş olabilir.
Kurumsal vergilerin sadece kamu bankalarında toplanması da önemli bir avantaj.
o görev zararları 2-3 sene sonra anca yansır bilançolara... ilk sene ödemesiz ev kredisini alan adam 2. yılında ödemeyecek de, üstünden 180 gün geçecek de, banka karşılık ayıracak da... 2022'de görürsün anca... ödense bile enflasyon ve faizler yukselınce zarar oluşacak ama o da zamanla girecek bilançolara...
bu çeyrekte çok iyi gelecek vakıfın karı... ama kağıda ne kadar faydası olur bu karın onu görürüz agustosta...
SISE'de citi üzerine yürüdüler.
Bu dow düşmez arkadaş. Düşse de düşmemiş gibi yapar.
Şu cezalılar ne çok yazıyor yahu, özlemişler yazmayı sanırım..benim anlamadığım 1-2 yıldır bu yazma arzusunu nerede gideriyorlardı...hayır içi dolu paylaşımlara bir itirazımız yok da, aynı şeyleri çevir çevir yaz..amaç nedir anlamıyorum, shortsan yaz görüşlerini çekil, her sayfada köpek çişi gibi iz bırakmaya çalışmak nedir,,