Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Malesef degil artik hocam Son duyduguma gore elinde kalmis Olacağı buydu dedik. Adam sürtünme kuvvetine ve aşınmaya inanmıyordu. Yazık etmiş kendine.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul O zaman kelime-i şahadet getirip sünnet olsun.:) Ama kestirirken dikkat etsin kökünden gitmesin. Puhahahahahaha... Hocam odabasiyla fuatim size emanet Bu muhabbetin sonunda benim belali beni bir hafta katiksiz hapse atacaktir muhtemelen 😀
İzleyen izledi atık.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Olacağı buydu dedik. Adam sürtünme kuvvetine ve aşınmaya inanmıyordu. Yazık etmiş kendine. Hocam ama ozu temiz cocuktu Aydin gibi degildi Ha yalanciydi malanciydi ama durust cocuktu 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocam odabasiyla fuatim size emanet Bu muhabbetin sonunda benim belali beni bir hafta katiksiz hapse atacaktir muhtemelen 😀 Üstat ralli ne zaman
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat ralli ne zaman İnsallah yarin vefam insallah Sen yine de gusulu bozma 😀
https://www.youtube.com/watch?v=lgzXj7jTMXQ
Alıntı: Originally Posted by Webster İnsallah yarin vefam insallah Sen yine de gusulu bozma 😀 Üstat sağlam merak etme 🤗