Fonun adında bir hata olabilir mi? Ekf kira sertifikası fonu.
Printable View
kira sertifikası dediğimiz nedir? siz bunların gerçekten franchising, araba veya emlak kirasından kazandığı parayı buraya yansıttığına inanıyormusunuz? tüm dünyada her türden kira fiyatları alev alev yanarken. hayır bir de zarar yazıyor bazen yani kira nasıl zarar yazar? kiracı evde onarım yaptım diye üstüne para mı alıyor?: )
aynen. bunlarla avunan zihniyet de biliyor aslında gerçeği, öbür tarafta sorarlarsa bana faiz yok dediler ben de aldım derim sınavı geçerim hesabı yapıyor: ) tanrıyı mı kandıracaksın adam. herneyse, içeriği belirsiz olduğuna göre ben de adını şort fonu koydum gitti, ben de ekönömistim varmı: ) abd böyle kapatırsa ekf yarın güzel getirir açın görün. önemli olan fonun içeriği değil bence, neye nasıl tepki verdiğini anlamak. kalkıp fonun yönetim giderini bile inceleyen, kap bilgilerini hatmeden insanlar..benim anlayışımın dışında yani.
Yurtdışı fonlarından takip ettikleriniz var mı? özellikle nasdaq teknoloji ağırlıklı fonlar düşünüyorum
Bunların stopajı nasıl oluyor? Hem dövize hem de dolar bazın kar olursa, ne şekidle olur?