ona kalırsa 2005 1dolar 1,35 tl egen 4 tl yani 2,96 dolar. şimdi 194 dolar. ozaman dolara göre 65 kat artmış mı oluyor. K.Y.T.D.
Printable View
Borsa Yanılmıyorsam 87 Aralık'ta açıldı Ogün den beri borsada alır satardım borsa akcimentodan başlayıp Türk DemirDöküm kadar giden 30 ,35 kağıt vardı en yüksek ve iyi kağıt goodyeardi daha sonra Çukurova ve Kepez elektrikli yukardada yazdım aldım sattım hep zarar ettim daha sonra bu işi bilen bir arkadaşla tanıştım bana dediki sana lazım olmiyan bir parayla alacaksın düştüğünde hafif hafif alacaksın satmiyacaksin birde paran az Türkiye'de yatırımcılar borsaya girmiyor girwninde senin gibi parası az o yüzden sermayesi küçük finansal durumu küvetli kağıt al biriktir ciddi bir rakama ulaşınca satarsın dedi.
Aynen öyle yaptım 90 TL'den almağa başladım encok 300 TL den aldım 2 sene evveline kadar 8000 TL'ye kadar aldım tahminimce 2024 Şubat'ta yarısını sattım oğluma daire aldım yarısı duruyor ben 16000 den sattım 18400 kadar gitti
Şunu anlatmak istedim ihtiyaç olmiyan para olacak hissenin sermayesi küçük olacak bölünecek semaye artıracak gibi rüzgarlara bakmiyacaksin keşke bende kalanını 18400 satsaydim diyorum ama kain olmak lazım.
Sabrederk bekleyeceğiz sabreden mutlaka borsada kazanır bugünlerde geçer .
Ege endstrinin bugünkü durumu
Eflasyon yüksek döviz artmıyor bütün ihracatçı şirketler gibi kar edemiyor içerde işçilik enerji herşey artıyor ama döviz artmıyor birde Yuri cinsinden yeni fabrikayı ödüyor şimdi panjivyaya bakmaya gerek yok çok ihraç etsen olur doların bu fiyatıyla kar edemiyorsun bu yetmezmiş gibi kağıdın artmasını istenmeyen sahibi var yedibin TL'den dahi kağıt satıyor.
Sahibinin yaptığı yetmezmiş gibi devlet eflasyon muhasebesi çıkardı bilonco Boz'un geldi ikinci ceyreke kötü gelir.
Şimdi gelelim avantajlara döviz arıyor Klasik dingil 2035 kadar anlaşma tamam elektrikli ise numuler gidiyor çerçeve anlaşma tamam 2026 sevk baslayacak anlaşma bugün yarın bildirilir aksilik olsaydı numuneler beğenilmeseydi açıklanır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı.
Sayın Baygeorge şuan alma zamanı satmada herkezin bir hedefi ve planı vardır.Bende sizin yazilariniz okurum beğenirim 2025 sonu 2026 bugünden iyi olacak daha savunma devreye girmedi.Benden saygılar.
Ben izmirliyim henüz bir üretim yok ama kadro oluşturuyorlar oradana projelerle ilgili açıklama gelebilir.