Originally Posted by
sindoma53
Geçen twiterda gördüm beyin kirada bir tanesini halepi aldık şamı aldık diye konuşuyor sokak röportajında dötünde don yok senin cebine ne girdi 13 senenin maliyeti Türkiyeye 150-200 milyar dolar olduğu söyleniyor kafa öyle hiç sorgulama yok , Tv de ona empoze edilenlere kanıyor araştırmıyor bakmıyor , aynı kafa 2011 de bop hikayesi başladığında röportajlarda böyle konuşuyordu , aynı kafa hamas İsraile saldırıp devamında neler olduğunu gördük yıktılar çoluk çocuk israil askeri filistinde ne oldu kim kazandı , suriyede adamlar geldi toprak genişletti hemde su havzası bu tv ye çıkanlar hala halep , şam aldık diyor.
hadi siyasetçi ve destekçilerini anlarım katar pastası var orada cep doldurma derdinde ulan buradakine ne oluyor bu dünyaya sadece nefes almak içinmi geldiniz ,hayat burada ortada ekonomi ortada herşey almış başını gidiyor ben en çok bu kafalar yüzünden gerçek gariban var onlara üzülüyorum sokakda markette gördüğümde hele çocuk gördüğümde elimizden geldiğince çevremize gördüğümüze dokunuyoruz ama nereye kadar bilmiyorum.Bu yüzden her elimi açtığımda Allaha şikayet ediyorum