Piston aşağı ...
Printable View
Piston aşağı ...
Grafiğe göre alış daha fazla olmasına rağmen hisse neden düştü acaba. Tamamen öğrenmek için soruyorum bu tür grafiklerde özellikle neye dikkat etmeliyiz. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler:)
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa artıda bi bu bizim eşşek kıpırdamıyor :) pardon kıpırdıyor da geriye doğru
ALARK'da Galip'i tokatladılar.
BERA hissesini yukarı çekiyor.
Birgün buraya da uğrayacaktır.
Yoksa başka alıcısı yok.
3.5 Trilyon dolar varlığı olan bankanın Türkiye ayağı olan bir banka ama hergün düşüyor. Yatırım işlerini arayacağım. Hissenize güvendik yatırım yaptık. Neden hergün düşüyor. Üstelik sizde hisse satıyorsunuz bu kadar mı acizsiniz. Dükkanı geri mi kapatacaksınız diyip kapatacağım.
http://m.milliyet.com.tr/turkiye-ye-...onomi-2568079/
Evet yine ICBC bu alemin en büyük bankası diye başlayan klasik bi röportaj ve klasik onu yapacağız bunu yapacağız. Hisse senetleri kese kaģıdı olmuş. Ne yapacaksanız yapın : )
ICBC Yatırıma ulaştım. Bankaya kilit vurup Çin'e mi gideceksiniz dedim. Hergün değer kaybeden bi hisse senedi bir siz birde gözaltı pazarı hisseleri var dedim. KAP'a olağandışı hareketlerle bankanın ilgisi yoktur diye açıklama yapmışlar. Pekala siz bu adamı biliyorsunuz. Neden fırsat veriyorsunuz. Alarko hissesine adam 2 gün önce girdi. Sağlam bi tokat yedi ertesi gün bütün malı boşalttı gitti. Siz 3.5 Trilyon Dolarlık bir banka olarak beni düşündürdünüz. Arkadaşlar kağıt yarın tavanda çekse tabanda çekse yeridir. Hisse senetleri başıboş dolanıyor. ICBC Turkey malesef benim gözümde ICBC'nin ufak bi bürosu oldu ... Tek dileğim kağıt 3.5 TL'e kadar düşmeden yetkililerin açıklama yapması yada önemli bi devlet yatırımına fon sağlaması olacaktır.