https://i.hizliresim.com/eo8ygdq.png
Printable View
Emirhan06 bey uzun zamandır yoksunuz.Görüşleriniz güncel beklentilerinizi paylaşır mısınız?
Rusya ukrayna arasında sıkıntı olursa borsalar 2-3 taban yaparsa diye alım yapmaya çekiniyorum.
Bilanço ne zaman açıklanır bilen var mı?
Yatırım al sat tavsiyesi değildir yazdıklarım.
Hocam ben buradaki pozisyonumu min. seviyeye indirdim. Maalesef burada çok karaktersiz bir tahtacı var ve eli güçlü. Hisse elbet gider ama bir adamın insafına kalmak iyi değil. Şu an ağırlığım başka hissede ama elbet burada da ek alım yapacağım tam zamanını bilmemekle beraber.
PETUN'da bilanço beklentim iyi . Ancak holdingin durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum hem finansal olarak hem de yönetimsel olarak. Halka açık şirketlerden Viking ve Pınar su zaten batık , Pınar süt ağır finansal gider yüzünden 2-3 senedir kötü performans sergiliyor , DYO fena değildi ama son 1-2 bilanço iç açıcı değil. Sadece PETUN iyi durumda.
Halka açık olmayan şirketler hakkında çok bilgimiz yok ama faaliyet raporlarından görebildiğimiz kadarıyla onlarda durum çok kötü değil
Petun bu holdingin açık ara en iyi şirketi. Finansal borçlardan kurtulursa Pınar süt de çok ucuz. Ama bu aç gözlü hırsız tahtacı ve şeffaf olmayan yönetimle nereye varırız onu bilmiyorum.
Holdinge güçlü bir ortak alınıp tüm finansal borçlar ödenirse grup şirketleri çok değerlenir. Yoksa bu gidişle PETUN dışında yatırım yapılacak şirket yok Yaşar'da. Belki orta vade Pınar süt de alınır.
Bilançolar bu haftadan itibaren daha yoğun gelmeye başlar. Şubat sonuna kadar şirketlerin %90-95'inin bilançosu gelmiş olur.