Teşekkür ederim Hocam. İyi akşamlar.
Printable View
Cümleten iyi akşamlar. XGMYO SEKTÖRÜ ÇOK UCUZ GÖZÜKÜYOR. TL GRAFİK YÜKSELME EĞİLİMİNDE GÖZÜKÜYOR AMA DOLAR BAZLI BAKILDIĞINDA ÇOK DAHA UCUZ OLDUĞU GÖZÜKÜYOR. TEMEL RASYOLLERİYLE EN UCUZ HİSSELERİN BAŞINDA DA OZKGY GELİYOR. ENDEKS İZİN VERİRSE BU HAFTA OZKGY HAFTASI OLABİLİRMİ DİYE SESLİ DÜŞÜNÜYORUM.YTD.
ENDEKS ; 1323.95 kapanış yaptı...
Haftanın son günü ; en düşük ; 1315.59 yaptı ve 1312.00 desteğimiz çalıştı...
En yüksek ; 1328.33 seviyesini gördü... Bu yıllıkta gördüğü en yüksek seviye... Şimdi ;
DİRENÇ ; 1366.65 - 1405.70 - 1435.00...
DESTEK ; 1312.00 - 1285.00...
Yukarıda ; 1366.65 sağlam direnç... Geçerse ve üzerinde üç dört kapanış yaparsa ve Güncel gündemimiz de işler yoluna giderse kanal direnci ne ; 1435.00 doğru hareketlenebilir... Bu direnç normalde çok sağlam... O yüzden sağlam geçilirse ; 1742.50 kaçınılmaz olur... Ne güzel olur bu senaryo gerçek olsa... Bizi rahat bıraksalar biz buraları yaparız inanın ve borsamızın olması gereken seviyeler...
Ama ; Dikkat etmekte fayda var... Çünkü şuan pandemiden kaynaklanan bir sessizlik var tüm dünya... Başkaları ile uğraşacak hali yok kimsenin pandemiden dolayı...
Buna rağmen Abd ile sorunların büyümesi kaçınılmaz...Zaten virüs den dolayı tüm dünyada olduğu gibi bizde de yaşanılan ekonomik sorunların üzerine benzin dökülmesi gibi birşey olur endişesindeyim...
Birde vaka sayılarının gün geçtikçe artmasını yine endişe ile izliyoruz... Tedbirlerin dahada sıkılaştırılması kaçınılmaz hale gelirse ki gidişat bu yönde... Ekonomide yama daha da büyür...Bu durumlarda Borsada pembe tablo çizmek fazla iyimserlik olur diye düşünüyorum...
Yerler buz, tekerlerde zincir yok biz gaza basmaya devam edebilirmiyiz...
Bu da kötü senaryo... Dileğimiz yukarıda yazdığım seviyelerin görülmesi kadar Türkiyemizin sorunlardan bir bir kurtulması para kazanmamızdan daha kazançlı olacağı hemfikrimiz olduğunu düşünüyorum...
Bol kazançlar, hayırlı ve Sağlıklı günler...
Y.T.D.
Ona ne şüphe.
Cümleten günaydın hayırlı işler, sağlıklı günler