Printable View
Alıntı: Originally Posted by r.lucas Peki diyelim simdi satis emri verdim yarin sabah 9 da gecer diyorlar hesaba .bugun ki faizinden yararlanabilirmiyiz Yarın sabah geçmez, 14:30 da geçer yine. Yarının fiyatı ile satar adet bazlı emir verirseniz.
Alıntı: Originally Posted by r.lucas Allah allah son onayi mi vermedim acaba . Bugün bir sıkıntı var benim normalde 14'de gerçekleşen emirler 15:00 gibi gerçekleşti. Diğer emrim gerçekleşmedi henüz. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Takılmış olabilir yolda, çekici gönderin :) Emirlere bakın bir durumu ne görünüyor. Emire baktim .mkk da bekleyen diyor ..
Alıntı: Originally Posted by r.lucas Emire baktim .mkk da bekleyen diyor .. Mkk değil bankadan bakın bekleyen emirler internet şubeden.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Mkk değil bankadan bakın bekleyen emirler internet şubeden. Bankadan baktim zaten .orada yaziyor mkk da bekleyen diye
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün bir sıkıntı var benim normalde 14'de gerçekleşen emirler 15:00 gibi gerçekleşti. Diğer emrim gerçekleşmedi henüz. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sorun varmi sayin admustafa?! sadece FIL mi sizin gerceklesmedi?
Alıntı: Originally Posted by r.lucas Selamlar finansbanktan fil fonu bozdum ogleden once .hesaba hala gecmemis kacta gecer acaba saat 16 da mi Bende garanti den 12.30 da FIL satış emri verdim hala hesaba geçmedi önceden 14.30-14.35 de geçerdi
Ne olmus biri sora bilirmi sorumlulardan?