Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Hahahaha derim buna anca. Bir defa aydinim thy ile yilda ucyuz kar ediyormus Onurum var Hergun yuzde 10 cakiyor Bunlar birer ornek Ama ANL fonu her gün 0,047 getiriyor, hem de stopajsız. Getirinin büyüklüğüne bakarmısınız, rakibi yok.Ayrıca bileşik.:)
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat sağlam merak etme 🤗 Myfinans ustadim da o naif sesiyle bir kaside okursa bizim is tamamdir
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans ustadim da o naif sesiyle bir kaside okursa bizim is tamamdir Hep okuyorum da işe yaramadı. Bugün kontrol ettim. Elimdeki bir TTE parçası 6 ayı dolduruyor, getiri mevduat kadar olmuş, %15.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hep okuyorum da işe yaramadı. Bugün kontrol ettim. Elimdeki bir TTE parçası 6 ayı dolduruyor, getiri mevduat kadar olmuş, %15.:) Üstadım benim yaklaşık yüzde on zarar var aynı fondan
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstadım benim yaklaşık yüzde on zarar var aynı fondan Maalesef son aylarda yürümüyor o hisseler, çok şişmişlerdi, ilk satışı onlar yiyiyor, bekleyip göreceğiz, umarım çok beklemeyiz.
hasan abicim geldim emmi biramı açtım ben A Para izliyorum
Alıntı: Originally Posted by myfinans Maalesef son aylarda yürümüyor o hisseler, çok şişmişlerdi, ilk satışı onlar yiyiyor, bekleyip göreceğiz, umarım çok beklemeyiz. IDH elimize yapıştı üstat
Alıntı: Originally Posted by aydinc IDH elimize yapıştı üstat Bekleyeceğiz yapacak birşey yok maalesef.