onu bilemiyoruz işte patron .. trend bitti mi bitmeedi mi ... bitti diyorsan trader mantığı geçerli .. trend devam diyorsan yatırımcı mantığı geçerli.. alttan koymuşun yat kulağının üstüne :)
Printable View
14 şubattan önce sen yazmışın zaten ama yine genele yayan sensin :)
2 li tepe ile alçalan tepeleri bir daha araştır:)
hele işaretlediğim bölgeyi okuyunca Gundi ile yazışıyorum sandığım için:) bu sefer kendimi yormayacam neyin ne kadar çalıştığını topik karar versin.
kolay gelsin
Endeksin iki lokomotifi Tuprs, Thyao. Bu ikisi dışında yüksek kaldıraçlı işlem çok sakat. Koç Sabancı bile sığ hale gelmiş. Endeks kontratı hiç söylemiyorum Sasa ve Hekts 'ı BIST30 dan atmadıkları sürece vur kaç harici poz açmam endeks kontrata.
Şubat vadenin geneli..Şubatın son 3 haftası..saat 13 diyeyim..
:)
BEN TEKNİĞE DEĞİL NİLAY ABLAYA GÜVENİYORUM..TEKNİKTEN daha isabetlidir..
O zamanı gösteren hiç bir teknik olamaz..Bu bir yorumdur,analizdir.daha önce argumanları saydım.SP500 den bize kadar..
Ha 2 li tepe,TCK,ALÇALAN tepe...ne olacaksa olur.
Teknik ancak 30-40 puan için bir ihtimaldir..O kadar da tekniği büyütme..vade sonuna kadar ancak analiz olur.Hiç bir teknik bunu söylemez..Bu da kesin değildir.Yorumlardan çıkan %51 dir.
sonuç o gün yazdım..6150/20 maliyetli shortlarla uzlaşmaya giderim-stoploss belli....TEKNİĞİ ZORLARSAN SANA İSTEDİĞİNİ VERİR(ALİ AĞAOĞLU)öyle bir teknik çizerim ki..vade sonu zirve bile olur..
Bence takipçi ve etkileşim kasıyor. Gündemde kalma işlerini iyi bilir Gülben ablamız.
ben bir üçgen bekliyorum günlüklerde .. simetrik veya yükselen .. sonrada kırılım takip ederim .. tahminim trendin devam edeceği yönünde an itibariyle ..
ilave : orta uzun vade dalgaya göre yorumladım .. üçgenin şeklini bilemiyorum çok farklı simetrik yükselen dışında da alternatifleri var
kolay gelsin ..
Arkadaşlar masa başında olanlardan bofa nın alış satış durumunu yazabilenler olursa çok iyi olur. Artık piyasa bofa nın peşinde, alıyorsa alıyor, satıyorsa satıyor..en son 790 olmuştu galiba satışı.