Dövizi tutmak için yapılan şu soytarılığa rağmen endeksin yıkılmaması ayıların nasıl güçsüz olduğunun önemli bir göstergesi bence.
Printable View
Dövizi tutmak için yapılan şu soytarılığa rağmen endeksin yıkılmaması ayıların nasıl güçsüz olduğunun önemli bir göstergesi bence.
Bank of 'un kulağına yarınki toplantıya ilişkin bir şeyler üflenmiş kesin. Her fırsatta banka topluyor
Bugün ALARK.. vadeli 73.40 L ortalama ile az pozisyondayız
Ben fakir olduğum için robot alamadım dayucuğum, onun yerine duygularımı aldım robot gibin çok soğukkanlı işlem yaparım, bazan hırpalıyorlar ama alıştım o kadarcık olur die işte bazanda yımırtalı pide yerine ekmekarası köfte veriyorlar, bende artan olursa sepetteki hisselere ekleyerek portföyümü büyütüyorum.
çok şaapmayla çok çocuk olmaz, işin sırrı yüksek komisyondan geçer, senin az komisyon ondan çok şaapıyon bedava diye heralde
Bizim bi arkadaşın robotu var hiç ekran bile izlemiyor, makina akşama kadar ona çalışıyormuş :)
Geçenlerde de bi arkadaş, sana çift yevmiye vereyim, maaş artı pirim artı yol artı öğle yemeği, akşama kadar bana çalış dedi, teklifini kabul etmedim.
Niye dedi
Ekmeğimi daştan seni baştan çıkartırım dedim.
*Erdoğan: Tabii bazı arkadaşlar Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor gibi bir yanılgının içine düşmesin, ben burada aynıyım
enflasyona devam diyor ona göre pozunuzu alın diyor...
Israrla söylüyorum bende .
komisyon oranım viob da binde 1 !
Üstelik eski bir aracı kurum çalışanıyım ki bu oranın yarısını az bir sermaye ile ilk defa borsaya girene teklif ediyorlar.
Hatta komisyon yok diyenlerde var vs vs..
İnsanın kendini kısıtlaması başkasının kısıtlamasından çok daha iyidir.