Abi tüm beklentilerimi sıfırladım
Tek beklentim BATMADIK üretip satıyoruz desinler
Az çok önemli değil
Printable View
OYAK belli ki gozden cikartti bunu...
Finans mete abim dedi ki kim nereden satarsa mutlu oluyor..
Hala satilir mi Finans mete abim??
En yüksek gördüğü seviyenin dörtte birine kadar düştü. Dönmesi içinde bir sebep maalesef yok. Uzun süredir şirketten bir haber akışı da yok. Belkide özellikle böyle bir yol izleniyor. Şu halde tahtaya sağlam mal alacak yatırımcı gelme ihtimali de yok. Mevcut borçların azaltılmasına yönelik şirket yönetiminden bir atraksiyon yok. Sanki daha da düşmesi bekleniyor. Kendi haline bırakılmış bir havası var. Bu çapta bir şirketin milyar dolarlar etmeyeceğini herkes biliyordu. Beklentiler yatırımlar arge çalışmaları vs gazıyla konjüktürü de kullanarak hayal bile edilmeyecek seviyelere geldi. 40-50 aralığında parasını realize edebilenler muhtemelen şu anda maldiv sahillerinde soğuk içeceklerini yudumluyorlar. Hakim ortakta o dönem 30 üstünde 2 partide sattığı yüklü malla muhtemelen maliyetini sıfırladı. Oda mutlu mesut olsa gerek. Olan maalesef yine duygusallığına kurban olup çıkamayan vefakar cefakar ky ya oldu. Rüzgarı tersine döndürebilecek haber ya da haberler gelmediği sürece zerre ümidim yok. En kötüsü de son 1-2 yılda kendisinden beklenenleri boşa çıkarması oldu. Borçlanıyor ama çok yatırım yapıyor ayağına çok yatırımcı çekmiştı. Bir cacık olmayacığını anlayanlar kol bacak kesip başka maceralara yelken açtı. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Ez cümle onun bunun gazıyla bir kağıda haketmediği bedeli ödersen, çıkar aheste aheste.
https://i.hizliresim.com/rfluixz.PNG
Vaktinde giren ve vaktinde cikabilen gercekten cok cok ciddi karda...
Satmak icin hala cok gec degil gibi duruyor....
İktisatta nominal ve reel kavramları vardır, bilirsin.
Üzerinde 200 TL yazan bangonotun nominal değeri 2009'da da şimdi de 200 TL ama reel olarak şu anda 5 lt benzin zar zor alırken 2009'da 2 depo doldurabiliyorduk.
Hektaş'ın fiyatı da nominal olarak dörtte birine düşmüş görünse de reel olarak gerçek enflasyonu hesaba kattığımızda belki de 8 de birine düştü.
7 buçukçu arkadaş samimi olsaydı çoktan alması gerekirdi bu hisseyi çünkü reel olarak, gerçekte 7 buçuğun çoktaaaan altına indi hisse.
https://i.hizliresim.com/j96rc88.PNG
Bu da tepeyi gordugumuzden beri USD bazinda