Hadi reisim böyle olmayacak hazırlan gidelim afrigaya sekiz işçisi olarak ecnebi parası toplayalım ölmezsek zengin olarak döneriz. Senden korkuyorum oradan döndükten sonra kolay paraya alışıp mesleğe devam edersin gibin
Printable View
dayı her ağaçdan aynı ürünü tekrar tekrar alamıyorsun..sen bahçedeki 3-5 ağaca torpil geçip öbürlerine attığın gübrenin 2-3 katını atarsan budamasını vs. daha itinalı yapıp onu sever okşarsan o ağaç hazzını uç noktalarda yaşar..ve sana o yıl kat kat meyve verir..aması var; o verdiği meyveler ağacı yıpratır belki 2-3 sene o ağaç kendine gelemez..örnekteki kaatta üle oldu..patronlar o kadar güzel furgun yaptılarki bunu toplayanaça epeyce süre geçer..bunlar istisnalar..
bildiğim bişey varsa iktidar sıkıştı..çözümsüz bir vaka var..
en doğru yol en kestirme yoldur..ve bana göre Kılıçdaroğlunun en son aday olma süreci bununla alakalıydı..ben senin enkazını neden devralayım hesabı..
Kare profil resmi
Anadolu Ajansı
@anadoluajansi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AA Editör Masası'na konuk oldu
Trump'ın Gazze planı
â¬›ï¸ Tehcir meselesi ne bölgenin ne bizim kabul edebileceğimiz bir durum. Bunu düşünmek bile abesle iştigal. Tartışmaya açılması bile yanlış
â¬›ï¸ Gazze'nin kendi halkını denklem dışı bırakmaya çalışan bütün inisiyatiflere karşıyız
Suriye'de son durum
â¬›ï¸ Sayın Şara'nın (PKK/YPG konusunda) kafasının son derece net olduğunu gördüm. Bu netlik Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarını tatmin edecek düzeyde
â¬›ï¸ Dışişleri Bakanı Fidan, Suriye yönetiminin gündeminde federasyon ya da özerklik benzeri düşünceler bulunmadığını söyledi
â¬›ï¸ Suriye devleti kendi milli bütünlüğünü sağlamak için çeşitli ülkelerden gelmiş bütün PKKlıları ya geri gönderecek ya da imha edecek
Terörsüz Türkiye
â¬›ï¸ Hiç kimseden icazet beklemeden sadece ülkenin lehine, ülkenin bağımsız kararıyla bu kavgayı verebilmek fevkalade önemli
â¬›ï¸ Sayın Bahçeli'nin çıkışlarını, gerçekten terörün altından halıyı çekme konusunda fevkalade önemli çıkışlar olarak değerlendiriyorum
Terör örgütü DEAŞ'la mücadele
â¬›ï¸ Dışişleri Bakanı Fidan, DEAŞ'la mücadelede bölgesel inisiyatif alarak Türkiye, Irak, Suriye ve Ürdün arasında ortak mekanizma kurulmasını hedefleyen adımlar atacaklarını açıkladı
http://v.aa.com.tr/3472156
Hekoşun ben laçırdım o sene, kısır oldu artık meyve çok zor:he:
Kaaaan kokusu geldi........KURTTTTTT sahneye indi...32.48 gümüş ons Şorttttttt açtık.......yüklü açtım.......385 adettttttttttt.......hadi bakalım ilk defa bu kadar yüklü açtım...