Hdp li ahmet altanın videosunu bana tekrar kopyalatma buraya. Apo ve pkk her daim başkanlık sisteminden yanadır. Şimdi hayır diyecekmisin.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Printable View
hocam.. bence bunnar kandırmaca..
Batı hayır diyor diyorsunuz.. Külli yalan..
kkape hayır diyor diyorsunuz.. ben inanmıyorum..
fetöş hayır diyor diyorsunuz.. ama geçen gün düzce'de yağmur altında yapılan evet yürüyüşünde birisi bank asya şemsiyesi taşıyordu..
Takiye yapıyorsunuz..
Bu takiyeleriniz üzerinden de bize iftira atıyorsunuz..
Günahtır, günah.. Sizden çıkmasa çorunuzdan çocuğunuzdan çıkar...
Allahtan korkun..
arkadaşım pkk nın tüm üst düzey yöneticilerinin videoları var can havli ile hayır denmesi için talimatlar yağdırıyorlar
son videolarda bahçeliye de ağır küfürler ithamlarda bulunuyorlar aç bak bu videolara ne Ahmet altanı
kendilerine göre haklılar çünkü evet çıkması direkt hdp gibi küçük partilerin değil koalisyon olarak rüyalarında bile iktidarı görme şansları yok
Güçlü Türkiye nasıl olacak mış ben bir türlü anlamıyorum. Hayır yani evet çıkınca bir anda ülkemize yağmur yerine altın , kar yerine para mı yağacak gökten. Güçlü olmak için sistem değişikliği değil yatırım ile katma değeri yüksek ürünler imal edip dışarıya satmak ile olur. Bunun içinde sistemin değişmesine gerek yoktur. Vatanını milletini seven zaten yapar bunu engel olan mı var .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şaka mı yapıyon
batının son dönem nasıl can siparene hayır çalışmasını gözünle görmedin mi
adamlar Türkçe başlıklar attı hayır diyin diye evet mitinglerini engellediler
bir gelip burada hayır mitinglerine katılmadıkları kaldı
pkk nın propaganda videolarını yukarıda anlattım