Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans TCD'ler gitmiş gördüğüm kadarıyla. Ustad bekledim ama baktim gidisat kotu ciktim 10k zarar yazdi o bekleme durumu bana Kardan zarar sorun degil 😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi su forum senle benim degerimi bilse herkes kazanir ama bilende konusuyor bilmeyende ������ Bir daha sana laf atan olursa senin... Uydurma Webster üstad... Bir tarafından atıyorsun.
Alıntı: Originally Posted by aydinc webcim naber özledik seni Saka gibi ama bende sizi ozledim Sen de dahilsin buna uzulerek belirteyim
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Uydurma Webster üstad... Bir tarafından atıyorsun. Ama bir tuhaflik var Siz docentseniz Ben de docent olmaliyim Ikinci nickimsiniz ya 😃😃😃 Ee doktorayi yeni yapiyorum Bu ne yaman celiski😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nüvüs kuracaktı orası mı? Beni de moderatör yapacaktı... Ne biliyorki site kuracak anlamadim 😃😃 Kupon satacaktir
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad bekledim ama baktim gidisat kotu ciktim 10k zarar yazdi o bekleme durumu bana Kardan zarar sorun degil Avatarınızı koyun gözümüz alışmış Böyle boş olmuyor.
Alıntı: Originally Posted by Webster Saka gibi ama bende sizi ozledim Sen de dahilsin buna uzulerek belirteyim shangil ile ben çok özledik seni webcim
Alıntı: Originally Posted by Webster Ama bir tuhaflik var Siz docentseniz Ben de docent olmaliyim Ikinci nickimsiniz ya Ee doktorayi yeni yapiyorum Bu ne yaman celiski Ben spekülatör emmiyim. Emekliyim yaş 67.