Başkanım sakin.. Acelemiz nedir. Burdan kazansak götürüp başka bir senette hiç edecez. Beklesin boşver. [emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Brezilya da ki ekonomik durumun yansıması
Takas atabilirmisiniz arkadaşlar
Türkiye'de borsa dediğin pandemi var diye un çok satılacak algısı oluşturup, sonra da sadece isminin içinde UN olan normalde un fabrikası olmayan bir şirketin, hissesini 7-8 kat artırıp küçük yatırımcının eline vermeketen ibarettir. Bakınız petun.
Hal böyle olunca kârin, temettunun bedelsizin hiç bir önemi yoktur.
Borsada para kazanmak için bunlara değil, aldığın kagidin tahtasına speklerin uğrayıp, yukseltince uygun yerden çıkmaya bakacaksın.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin komik tarafı bazı hisseler ne yapıyorsa benzer sektör aynı. tahtalar aynı hareket ediyor. Bilançoya, kara, tekniğe vs bakan yok.
Benim 22 yıllık borsada gördüğüm değişik yatırımcı profili.
inanın bu güne kadar böyle bir yatırım mantığı gormedim. Tabi buna yatırım denirse.
SPK bu tviter gruplarına ne zaman dur diyecek. Bir çok kisini borsa bilgisi yok veya çok az. Tamamen bilinçli olarak yönlendirme yapılıyor. BIST 120 bin yükselişine olduğu gibi..
Ne diyelim söz bulamıyorum..
SPK dur diyor ama yetersiz kalıyor.Bu gün derin hisse ve 4 kişiye deva hissesinde ceza kesildi ama adamlar alacağını aldı zaten bu saatten sonra cezayı kesseler nolacak
Yeni hafta yeni şans.. Bu hafta güzel şeyler olucak inşallah..
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.