para bitmesi değil de biraz gündem değişsin soluklanalım, 4 koldan saldırıyor dıj güçler..
Printable View
sadece nacizane ek olarak ...
1-oyak çimento çimpor u değil ,çimpor un sadece Portekiz ve Cape Verde operasyonlarını aldı diye biliyorum.
2-oyak çimento ile borsada işlem göre oyak çimento fabrikalarının ilişkisi bizim bordaki oyakc nin yüzde 73,25 inin oyakçimento ya ait olması.
(biraz enerjim olaydı borsaya OYAKC kodunun değiştirilip OYKCF olması nı borsadan...
veya bu karışıklığa mani olacak bir çözümü isteyen bir dilekçeyi kamu yararına OYAK Çimentoya verirdim).
not: Aracı kurmunuzu arayıp bir uzman fikri almakda fayda var sayın el Turco.oyakc de haber akışını takip etmiyorum eskisi kadar .yazdıklarım belkide şu an doğruluğunu yitirmiş bilgilerdir.
uyarı :yatırım uzmanı değilim asla da olmadım .lütfen yazdıklarımı amatörce arkadaş görüşü olarak kabul ediniz.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tabii ki doğrudur. çimpor'un tamamını almadı. portekiz ve cape verde operasyonlarını aldı. orda anlatmaya çalıştığım şey zaten oyak çimentonun kendisi değil. genel olarak hal ve gidişata göre ev almalı ve bunu uzun vadeli hisse ile hedge etmeli. yani mesele oyakc değil. detay için https://www.oyak.com.tr/oyak-grup-si...o-beton-kagit/
zaten oyak çimento grubunun içinde adana, mardin, ünye, bolu, aslan operasyonları bile fiyata göre çok komik. şimdi bile 17 milyar tl harcayıp boru gibi 5 tane şirket kuramazsın. yazdığım zaman piyasa değeri 8-9 milyar tl idi.
orda hisse adını misal şişe bim isc ne yazarsan yaz aynı sonuca geldik. ve hala bu fırsat devam ediyor bana göre.
Nasrullah Ayan canlı yayında kalp krizi geçirmiş. Acil şifalar dilerim.
Yarın palanın tüm sıkıntıları tüm karın ağrısı bitiyor, ekimde kartlar tekrar dağıtılacak.önümüzdeki vadeyi iyi değerlendirmek lazım, yaptığınız hataları not edin. Borsacı aslında uzun bir maraton koşucusudur, nerde dinlenilir nerde mola verilir bilemezse yarışı bitiremez. Pes ettiğin an yenilirsin. Durmak yok, yola devam vobcular enseyi karartmayın :cheers: