Ayıptır söylemesi işerken çok zorlama ile yapılan son damlalar genelde dona gelir...
ASELSAN da bu şekil zorlama bir gayret var gibi..Zaten cirosu,alınan iş hacmi yüksek bir firma. Her zaman ki gibi iş alıyor..Boyuna kap atmaya başladı..
Printable View
Karşılıklı kedi fare ile oynar gibi oynuyorlar piyasayı trade ediyorlar makinalarla başka bir bok yok hadi alsın götürsün gücü yetiyorsa
borsada sistem basittir birileri endeksi bir seviyeye götürecekse birilerine satması planı ile oyuna girer.
fonlardakiler gelse endeksi kaldırsa hikaye ne olacak veya yabancı gelsem kime satıcam bu piyasayı der. Geçen bir miktar geldi 5-6 hikaye olduğu halde %40 dolar bazlı alıp fonlara teslim etti .Bu yüzden şuanda içerdeki para kısıtlı olduğundan direnç bölgelerinden satış yiyor.
10 milyon lot ekgyosu olan var mi:he:
Tifil abi sende vardır bi günlük ödünç versene:)
Ha memleketin hali çeşke çok güzel olsa burada rahat rahat oyun dönsün , şirketler güzel kar açıklasın.Ama yok oyuncunun bir bölümü şirketlerden daha önce haber alıyor senden önce pozisyon alıyor zemin zaten kaygan , kendimden örnek vereyim bazı arkadaşlar özelden soruyor neden pozisyon açmıyorsun Bulut abi , abicim 6 ayda yatırdığım paraya göre fondan 2 milyona yakın para aldım 2024 2. yarısı biliyorsunuz ben hisseciyim vıopla işim yok son altı ayda hangi hisse senedi bana bu parayı verecekdi hiç bir risk olmadan.Ayrıca benim oynadığım tahtalarda belli en basidi kchol , tuprs hep portföyde olmuştur senelerdir şuanda 4-5 ay önceki fiyatlarda .Şimdi bu benim hikayem daha büyük paralara daha çok kazananlar var neye gelsin bu yüzden bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa al bekle bunu herkes yapar ama zamanlamayı doğru yapmazsan hissede bedavadan beklersin trade etmiyorsan böyle zamanlarda.
TLREF e çaktılar. Bizim teminatlar daha az faiz alacak.
spot endekslerde ilk 15.. ytd..
https://i.hizliresim.com/rlwhb3u.jpg
Spot 9879 üstünde momentum devam ediyor..alın verin..badem dalgasında sörfe devam..