Aslında çokta eski sayılmaz on senecik olmuş böyle haberler gelse onalt gibi nippon Sun gibi bizim şirketin hisselerini kim topladı ortaya bir çıksa çıksa dese ben burdayım sizi borca soktuğum gibi bu borçtanda kurtardım dese nasıl olurdu ama.
Printable View
Aslında çokta eski sayılmaz on senecik olmuş böyle haberler gelse onalt gibi nippon Sun gibi bizim şirketin hisselerini kim topladı ortaya bir çıksa çıksa dese ben burdayım sizi borca soktuğum gibi bu borçtanda kurtardım dese nasıl olurdu ama.
Hadi be patron sıka sıka ağızda diş sabır ede ede bağrımızda nede taş kaldı hani martta bitiyor .
sayın 2onur2 ,kardeşim senin yorumunu okurken topik sayfasının sağ ve sol tarafında SECOND LIFE/ **** FREE gibi çözemediğim bir reklam çıkıyor :oleyo: bizden izinsiz yayınlıyorlar anladığıma göre baskın (Komiser Ziver'in şekerparedeki baskını gibi :kahkah: ) yapıp el atsak hakkımız olanı payımızı alsakmı diyorum medine dilenciliğinden iyidir diye düşünüyorum ne dersiniz Başkanım..:hah:
Valla reis bu internet işinden pek anlamam meil adresini alıpta mail atmayı öğrenene kadar akla karayı karıştırdım gri oldu seve seve olmasada mecburen mecburiyeten öğrendik biraz birazda olsa parmaklarımın bir işe daha yaradığını farkettim hayat insana neler öğretiyor almayı biliyorda vermeye gelince çok nazlanıyor.