Ya aynı gemide değiliz yada hesaplar başka yada ben sağlıklı düşünemiyorum
Printable View
Ya aynı gemide değiliz yada hesaplar başka yada ben sağlıklı düşünemiyorum
Aptallık eden cezasını çeksin hem de köküne kadar,bu ********in kağıdında benim yıllarım heba oldu.Hala en ********in kağıdına girip medet uman varsa o da beter olsun.
Çok net bir şey söylüycem bu şirketin yağlayıp balladığı s.yılmaz hiç unutmuyorum yıl 2007 yada 2008 babasının yeni aldığı lüks arabayı ataşehirde anahtarını üstünde bıraktığı için çaldırmıştı demem o ki bu genç şimdi çıkıp çeşmede ben süper otel yaptım verin bana 150 milyon bu oteli bu şirketin içine koycam dedi hooppp milletten paracıkları aldı sonrada bu oteli 200 milyon euro karşılığında satışa çıkardım hooppp gene küçük yatırımcıya geçirdi snra hopppp komple alıcı çıkmadı imar barışından fayl*****p villaları tek tek satacam hoppppp hooppp hiç bitmez bu baba oğulda hoppppp kucakta yatırımcı avında..... Kalın saglıcakla...... Saygılarımla.
Arkadaşlar araci kurum dağılımını paylasabilir misiniz?
Allah şifa versin. Ne diyeyim
https://resmim.net/f/8hZDvh.png
ATABAYRUK sen bizden iyisindir.Kaç kez treyd ettin bu kağıdı ben içinde olduğumdan beri bilmiyorum ama çoğu zaman üstten satarak alttan aldın diye paylaştın diye hatırlıyorum.Zarar ne kadar ortalama senin ki?