Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Avatarınızı koyun gözümüz alışmış Böyle boş olmuyor. Kafam guzel ustadim Sabah hallederim 😃 sizdim sizmak uzereyim Rattanda fiski ictim de He yaw aldim sonunda rattani😃
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben spekülatör emmiyim. Emekliyim yaş 67. Siz nasil derseniz emmim Ama bu memleketin aci gercegi Cahillerin okumuslara akil vermesidir Bunu da resmen yasiyor ve yasatiyorsunuz burada...syglar
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben spekülatör emmiyim. Emekliyim yaş 67. emmi performans ne derece düşüyor o yaşlarda
Alıntı: Originally Posted by Webster Kafam guzel ustadim Sabah hallederim sizdim sizmak uzereyim Rattanda fiski ictim de He yaw aldim sonunda rattani Hayırlı olsun, o meşhur rattan geldi demek.:)
Alıntı: Originally Posted by aydinc shangil ile ben çok özledik seni webcim Aydin icerden yeni ciktim bir sure girmek istemiyorum zorlama beni😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hayırlı olsun, o meşhur rattan geldi demek.:) Tsklr ustadim Tacirler hediye etti 😃 29k aldim 15 gunde helalinden
Alıntı: Originally Posted by aydinc emmi performans ne derece düşüyor o yaşlarda Aydın boşuna mı diyorum kan akışını kuvvetlendir diye. Kan işini halledersen ve şekerin olmazsa %30. Halledemezsen süner durur.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Aydın boşuna mı diyorum kan akışını kuvvetlendir diye. Kan işini halledersen ve şekerin olmazsa %30. Halledemezsen süner durur. Eid migrosu cikmistir demi yoksa arti yapamazdi dun???