-
Mayis ayını hedef göstermemin nedeni hisseyi toplamak isteyecek olanların zirvesini aşacağı döneme kadar baskı yapabilecek olmalarına dair. Mayis ayı geldiğinde 60 liradan hisse alınabilir mı bilmem, düşük bir olasılık olarak görüyorum. Çok daha kısa sürelerde bu seviyeler görülebilir.
-
Hissede manipulasyona aynen devam.Hisse de 40 altı fiyattan alış yönünde eksiklerimi tamamlıyorum.Bu fiyatların kelepir fiyatlar olduğunu düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
-
Hissede spek...işlem durdurma cezasına girmemek için de dikkat ediyor.Ama bütün bu yapılan oyunlar alenen ortada!Tekrar yazıyorum.Bu hisseyi bu öldüm fiyatlardan alamazsın ,toplayamazsın.Boşuna uğraşma!
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
-
-
Spek...mümkün olduğu kadar hisse fiyatını baskılamaya çalışacaktır.Borsa geneldeki yükselişe
baskıdan dolayı bir süre uymayabilir diye düşünüyorum!
-
Alış Satışların çoğu karşılıklı.İş böyle olunca da satış tarafına biraz daha fazla lot yazarak sanki hissede satış baskısı varmış gibi gösteriyorlar.Hisse şu anda öldüm fiyatın da .Bence bu fiyatlardan kimse malını satmaz diye düşünüyorum.
İnerken paraşüt hızıyla çıkarken ise kaplumbağa hızı.Buda hissede oynanan şeytani oyunların yansımalarından biri olarak gözüküyor.
Spek.. için durum ,uyguladıgı metoddan dolayı hiçde iç açıcı değil.Fiyatı
aşagı çekerken verdiği malları dahi almakta zorlanıyor.Spek..sen çok zekisin de karşındaki yatırımcı da armut toplamıyor.Piyasa şartlarını artık yatırımcılarda görüp biliyor.Bu kafayla daha çook beklersin.Yatırımcılardan çoğunun maliyeti tüm giderleri geçen zamanı göz önüne alırsak 60-70 TL arası düzeylerde.Bu nedenle fiyatı bu seviyelerin üstüne çekmedigin sürece mal alamazsın boşa beklemiş olursun diye düşünüyorum!
-
Bugünde işlemlerin çoğu karşılıklı. Spek..bu seviyelerden mal alamıyor.Alamayacak ta diye düşünüyorum. Hatta fiyatı düşürürken verdiği malların çogunu geri alamıyor.Sıkışmış gözüküyor.Fiyatı yukarılara çekmeden mal alamayacağını onlarda görmeye başladı diye düşünüyorum!
-
Spekülatörle ilgilenmiyorum. Holdingle ilgili merak ettiğim konular var. 1. Ceo kim olacak? 2. Cfo neden Mayıs ayında holdingten ayrılıp Karadeniz Holding gibi yeni palazlanan bir şirkete geçti? 3. Bu yıl neden hiç açıklama yok, yeni yatırım fikirlerine ne oldu? 4. RK Monrol kararını daha ne kadar bekletecek? 5. Ayazağa 18. Madde süreci neden uzadı? Ben bu sorulara yanıt arayayım da spek ne yaparsa yapsın!