Zam kararını sağlık bakanı belirlediğiniz düşünüyorsunuz
Printable View
Zam kararını sağlık bakanı belirlediğiniz düşünüyorsunuz
Bizim özlüknhaklarımızdan tutta kesilen ödeneklerin emekli maaşa yansımasın kadar sabit maaşı şiddet hangisinde başarılı oldu veya karar verebildide bunda verebildiğin düşünüyorsunuz meslektaşım olarak kendisi kendi meslektaşların daha sahip çıkamamıştır
Nasıl bir yamyamlık TIR bu yaa Holding ler yüzde 5 giyimleri yüzde 5 gıdalar yüzde 5 telekominasyon yüzde 2 şişe bile yüzde demirler yüzde 3 içecekler yüzde 4 ile 6 arası zarar açıklayan aygaz alark bile yüzde 3 ken mına koduğumun yavşağı hala yüzde 1 göstermiyor aldığıma şu borsa hayatım 10 yıl oldu en çok pişman olduğum kağıt sın
78.95 gapıydı
Kendi adıma inşallah batarsın dileklerimi sunuyorum burdaki yatırımcı nın bedduasında boğulasın bu ne adiliktir görende çok yükselmiş düzeltme yapıyor der yükselen şirketler bile bu kadar düzeltme yapmıyor gerçekten çok sinir oldum burdaki tüm sermayem kaybetsemde diğer kağıtlarım la bunu toplarım ama senin gibi yönetilen şirketlerin sonu batış olsun inşallah
200 günlük ve 50 haftalık ortalamalarin ustundeyiz. Pd/dd 0.94. temel tarafı uzun vade için iyi, kısa vade için kötü. Son vergi söylemi sonrası konjoktur kötü. Olumlu pek bir şey yok. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey de yok.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi