Dan Bilzerian: Trump, İran'ı bombaladı. Sanırım Elon Musk haklıydı. Onu çocuklarla birlikte kayda almış olmalılar. Netanyahu'ya asla hayır diyemiyor.
Printable View
Dan Bilzerian: Trump, İran'ı bombaladı. Sanırım Elon Musk haklıydı. Onu çocuklarla birlikte kayda almış olmalılar. Netanyahu'ya asla hayır diyemiyor.
https://pbs.twimg.com/media/GuCyOp3X...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
ne zaman olumsuz durumlar olsa Kemal Sunal ın filmini artırıyorlar..bu şifre heralde..özelikle show tv yapıyor bunu..
yazık bu topluma..
İran Dış Borcu
İran'daki Dış Borç, 2023 yılında 5142 milyon ABD Doları'ndan 2024 yılında 4412 milyon ABD Doları'na düştü. İran'daki Dış Borç, 1993'ten 2024'e kadar 14366.77 milyon ABD Doları ortalamasında seyretmiş olup, 2007'de 28647.10 milyon ABD Doları ile en yüksek seviyesine ulaşmış ve 2024'te 4412.00 milyon ABD Doları ile en düşük seviyesine gerilemiştir.
Türkiye’nin dış borcu ~ 550 milyar dolar.
bir yıl veya daha az kalmış borçları gösteren kısa vadeli borç stoku 222,8 milyar dolar olarak gerçekleşti.!!!
Borçla büyüyen ekonomi batmaya mahkumdur.!!!
Dış güçlerden emir almaya mahkumdur.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
ABD yetkililerinin konuşmalarını seyrediyorum İranın elinde nükler programdan dolayı vurmuşlar ee senin yanındaki götte yokmu nükler bomba oda tehdit , Kuzey Kore var canımı sıkmayın füzenin üzerine oturturum diyor gidip bombalasanıza bu bölgeyi büyük İsrail ve kürt devleti kurmak için bunların yapıldığını biliyoruzda bop çular bilmiyor ,dünya mala bağlamış bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda bilmiyorlarki vakti saati geldiğinde onlarıda bir şekilde ısırıcak.İran dış işleri başkanı rusyaya geçmiş putinle görüşmeye büyük ihtimal çin,rusya,İran,k.kore bir telefon trafiği olacakdır.
Nükleer sızıntı olmadıysa Trump tüm dengeleri göz önüne alarak hem İsrail'in gazını almış hem dünya ekonomisine vereceği zararı göz önüne almış olur. İran daha da abartarak kendi sonunu hazırlamaz. İran devam ederse yiyeceği dayak da daha da büyüyerek devam eder. Hürmüz boğazı kapatılırsa Çin de devreye girer. Onun için İran simdilik Hürmüz boğazını kapatmaz diye düşünüyorum