Birleşme inşallah olur olmasada ozbalin yüzde 97 hissesini toplamadan borsadan çıkışı mümkün değil ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Birleşme inşallah olur olmasada ozbalin yüzde 97 hissesini toplamadan borsadan çıkışı mümkün değil ytdr
Fiyatı biraz daha assa salarsa alıcılar daha çok gelir 500 bin lot değil bu sefer iki katı alıcı gelebilir ozaman spegin elinde malda kalmaz bu demek degilki fiyat düşmez yada çıkmaz inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlı olur ytdr
Amacim kimseye gaz verip aldırmak değil gaz verip sattirmak da değil sabır eden hak eden inşallah kazanır Allah herkesin gönlüne göre versin
Arkadaslar benımde bı mıktar pozısyonum var ozbal sızlere katılıyorum kagıtta risk fazla fakat bırlesme beklentısı ve brut takasmı dıyorsunuz kısıtlı ıslem net emırlerının duzelmesı cok yaklastı bunlar önemlı beklentılerdır fakat şöylede bi durum var net emırlerı ve genel kurul sanırım bırbırıne cok yakın zamanda oluyor net emırlerının duzelmesı olumludur umarım genel kurulda olumsuz bır durum cıkmaz ise kagıtta iyi potansıyel olusabılır herhalde boşa tasımamıstırlar 3 üzerine inş hep beraber iyi günler görürüz
29 agustosta danamızı internet satışına da serbest bırakacaklar,bayramda kesmezlerse,bi dahaki bayrama küçük bi dana çiftliğimiz olur inşallah .
Sabır,,sabır,sabır.
bugüne kadar elinde tutup da satmayanlar ,yeni girecekler,al -sat yapanlar,hisseyi uzaktan izleyip de almak isteyenler ,inşallah mutlu sona ereriz hep birlikte.
Takvim olarak internet yasagımız ,29 agustosta sona erecek.
Aydinefesi aslında ikimizde bu hisseden gidelim:-) akpazdaki gibi Zarar bulaştirmayalim arkadaşlara.nerde alengirli hisse var ordayiz:-) sonrada patronlara dua!!! Ediyoruz:-)
Sayın sancaktar şöyle demek daha doğru olur eğer genel kuruldan birleşmeye devam değil borsadan özbalın çıkartılması kararı çıkarsa en azından benden sizden ve formdaki tüm arkadaşlardan olur almaları gerekli kimse 2,50 üzeri aldığı hisseyi özbal borsadan çıkacak diye ucuza vermez sanırım benim maliyet çok çok aşağıda olmasına rağmen her halikarda sonuç ne olursa olsun beklemeyi düşünüyorum borsadan çıksa bile ortak olarak kalacağım hedefim o kadar yani gelsinler 10,00 dan vereyim isterlerse bir kuruş aşağı olmaz zarar ederim sonra
Yaptığım ufak bir araştırmaya göre bizimkilerde yaklaşık %7 civarında hisse var bu arkadaşlar sonuna kadar bekleyeceklerdir
birde %5 civarı genel kurula göre karar verecek arkadaşlar var şuda bir gerçek artık genel kurula kısa bir zaman kaldı önemli bir nokta artık şu aşamada kimse öyle yüksek lotları satamaz satmak istersede zararı göze alır genel kurulun yasaktan önce yapılması bu aşamada bizim için şanş oldu alıcı yok tahtada satıcıda zararına satmaz artık karar ne olursa olsun benim için pekte önemli değil karar bu şirketlerin sahibini değiştirmeyecek sonuçta kamil erciyas için borsada olan şirket her zaman için değerli olacaktır bence artısı fazla olacaktır hatırlayan bilir şirket ilk alındığı zaman hemen bilançolarda kayde değer düzelme olmuş hatta borsaya açıldı açılalı ilk karını açıklamış ne zamanki birleşme haberi geldi bir baskı oluştu yoksa bence eğer birleşmeye karar verilmemiş olsa şimdi daha iyi bir yerde olurduk ve karar ne olursa olsun bence belki bir tepki mutlaka olacaktır ama uzun vadede burdan daha iyi durumda olacağımız kesin sadece bir şeye bakın Erciyas Özbalı alınca yönetici olarak atadığı kişiler bence bu çok önemli birşey Erciyasın Özbala verdiği önemdir herkesin kendi kararı tabi saygılar kesinlikle kimseyi yargılama veya yatırım amaçlı bir yazı değildir sadece sesli düşündüm ve düşüncelerim beni bağlar kimse üzerine almasın :28: