Starbucks Türkiye'de sattığı kahvelere zam yaptı.
çok üzüldüm içemeyeceğiz artık
Printable View
Starbucks Türkiye'de sattığı kahvelere zam yaptı.
çok üzüldüm içemeyeceğiz artık
gene rahatladınsa bi daha aynısından
Bende onu anlamıyorum millet sıraya giriyor bir kahve 20-25 TL orta boylariydi maliyeti kaç lira ki zam yapmış enflasyonu artiracak[emoji1] [emoji1] [emoji1]
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün 7. caddede gördüm genç biri 35 plakalı araçla geldi ikinci şeridi kapatacak şekilde park etti indi tükkana girdi. 2. şeri,de öyle park etmiştiki gelen kamyonette geçemedi arkasında da 15-20 araçlık kuyruk oldu hiç aldırmadsı 5 dakika sonra elşinde kağıt kapaklı bardakla kahvesiyle çıktı epey bir küfür yemesine rağmen zafer kazanmış gomutan edasıyla arabasına bindi kahvesini içe içe gitti.
bence insanların bu kahveye bağımlı olmasına neden olan bir şey koyuyorlar kahveye 3-5 defa içen bağımlısı oluyor.
adamlar 60 ila 150 tl arasında değişen kahve termosları satıyorlar kapış kapış alıyor millet sırf kahveyi o termosa koyup arabada rahat rahat içmek için
Jölelilerin danışmanlığında oluşturduğunuz döviz sisteminde Aktroller vasıtasıyla dolar düşecek yaygarası kopararak Akbrokerler vasıtasıyla örtülü hesaplardan satış yapmak suretiyle dolara ayar vermeye çalışırsanız sonu felaket olur.
*merkez bankası brüt döviz rezervi 4 ocak itibarıyla 72,93 milyar dolar oldu(önceki $71,98mlr)
*merkez bankası toplam rezervi 4 ocak itibarıyla 93,17 milyar dolar oldu(önceki $91,93mlr)
1 1.5 tl..Üşenmedim hesapladım..
Evde filitre kahve yapıyorum..
En son tchibo gold filitre kahve mgros da indirime girmiş idi 250 gr 12 tl idi.
250 gr ile 16 17 kere kahve içiyorum..
kahve aletinin watt ı yüksek 2000 3000 olmalı..
su koydun..
taş çatlasa 1.5 tl işte..