Vali demiş ki : CB nının teveccühü ile bu makama atandım...
Yani şair burada aslında liyakat bende sıfır demek istemiş...
Printable View
Vali demiş ki : CB nının teveccühü ile bu makama atandım...
Yani şair burada aslında liyakat bende sıfır demek istemiş...
Bunun kürtlükle bir alakası yok, bunun terörle alakası var.Benim gözümde cemaatlerde terörle bağlantılıysa aynı, PKK da aynı, hdp de...Terörün sağı solu, yukarısı aşağısı,dindarı ateisti olmaz.Bu adamlar açıkça teröre ndestek veriyor.yaklaşık 40 yıldır.Benim hayatım boyunca bir kürtle kürt olduğu için bir problemim olmadı.Bunu kürt problemi diye görürsen, sonrada 90 lardaki gibi gayri hukuki yapılarla doğu insanına zarar verirsen o insanlarda gider hdp ye 5-6 milyon oy verir.Sen önce hukuku adam gibi çalıştırıp , din,dil,ırk ayrımı yapmadan uygulayacaksın.
Konuyu gereksiz yere uzatmayacağım. Yazılanlar cevap değil hamaset'ten ibaret. Yazdığım son 2-3 mesajda gereken her şeyi belirttim. İsteyen döner tekrar okur cevap niyetine.
Not: Yazdıklarımdan birileri Kürt olduğum sonucuna varmış. Ben hiç bir yerde Kürt olduğumu belirtmedim. Yanlış gidişatı göstermek için her hangi bir etnik aidiyete gerek olduğunu düşünmüyorum, insan olmak yeterli.
hdp a.k.p partisi için bir kullanışlı oyuncaktır..kamuoyunu ve halkı istediği yönde yönlendirmek için kullanıyor yıllardır..
eğer terör bağlantısı varsa kesin olarak kapatılmalıdır..kişisel görüşüm kamuoyuna yansıyan ve yıllardır gördüğümüz demeçler ve söylemlere göre kesin olarak pkk nın siyasi koludur..
benzer durum ispanya da veya diğer avrupa ülkelerinde asla tolere edilmeyen bir durumdur..
hem kürtçülerin hem dincilerin sürekli ağlamasından bıktık artık..
olayın bu durumda olmasının tek sorumlusu a.k.p. partisidir.. ya ağlama ya da tamamıyla kapat.. ipucu vereyim bu a.k.p partisine.. avrupaya bakın.. benzer durumdaki bir parti hemen kapatılıyor..
Trolünüz bol olsun millet.
İllaki Kürt olman gerekmiyor kaderlerini Kürtçülerle birleştirmiş kendi halkına ihanet etmiş PKK/hdp'e oy vermiş düşman saflarını seçmiş yüzbinlerce Türk de var. Türkiye bu tür ihanetlere tarihinde de çok tanık oldu..
Senin gibiler için T.C'ne bağlı korucu Kürtler haindir
Benim gibiler için PKK'ya hizmet eden Kürtler haindir..