Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin icerden yeni ciktim bir sure girmek istemiyorum zorlama beni En son bana burgulu makarna yediriyordu. Sevmem dedim anlamadı.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 En son bana burgulu makarna yediriyordu. Sevmem dedim anlamadı. Aydin bulgardir emmi Belki hani bulgur bulgar baglantisindan zorlamistir
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Aydın boşuna mı diyorum kan akışını kuvvetlendir diye. Kan işini halledersen ve şekerin olmazsa %30. Halledemezsen süner durur. emmi imza kısmını da düzeltiver webcim de geldi :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Sadicim dilin pek igneli. Hissettirmeden sokuyorum diyorsun ama acitiyor sadicim Disarisi iyi Takildigim forum adi onemsiz bist forumu Saka maka yakinda hisse alacagim Suan orada hisse onermeye basladim😂😂😂 Hisse işine girdiyseniz tamam artık yakında Viop'ta oldumu demeyin keyfinize üstadım demek isterdim ama stresli olduğunu bilin hisse kısmının :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin bulgardir emmi Belki hani bulgur bulgar baglantisindan zorlamistir Bulgardan erik rakısı getirsin.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hoşgeliniz. Fonlara devammı:) Atlamisim ustadim sori Hb...fonlara devam tabiki bagimlilik yapiyor meret
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hisse işine girdiyseniz tamam artık yakında Viop'ta oldumu demeyin keyfinize üstadım demek isterdim ama stresli olduğunu bilin hisse kısmının :) Evet oyle Arkadaslarin hepsi ayri catlak 😃 Ama ogrenilirse temiz kari var sanki Suan takipteyim enaz 6 ay
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bulgardan erik rakısı getirsin. Kiiiim Aydinmi Emmim Aydin pintidir 1 tl icin universiteye gidip yemeksepetinden siparis veriyor 1 tl daha ucuz diye😃