Karada 9 şiddetinde deprem olup da can kaybı olmaması tuhaf geldi bana.Sovyet propagandası olabilir :notr:
Printable View
Ajda Pekkan bi aman petrol canım petrol şarkısı çığırsa iyi olacak galiba, petrol kötü günler geride kaldı lakin çok daha kötüsügeliyor demek istiyor https://i.hizliresim.com/an4Bd4.png
Büyük Sakarya depreminde ölenlerin sayısı da bana göre tartışmalı...Kim nasıl kontrol edecek verilen ölü sayısının doğru olduğunu...ailesinde kayıp olanlar bir meydanda toplanacak değil nasılsa...Devlet yalan söylemeye başlamışsa bitmez. Bizim devlet de bu konuda az şaibeli değil malum...
Faizleri kimse artıramaz bundan sonra akp cumhuriyetinde öyle bir babayiğit yok. Bu demektir ki 6.50 değil 9-10 gelecek. Ama onun gelmesi için birilerinin akp yi gözden çıkarmış olması lazım. Şimdilik destek oluyorlar ordan burdan şurdan her türlü. Grafiklerin ekonomi biliminin geçersiz olduğu gri bölgedeyiz.
18 marttaki bir sonraki toplantıya kadar FED Trump ın yolunda devam edecek. Orada da bir faiz indirimi daha söz konusu olabilecek şimdilik bu ihtimal dahilinde. Yani ABD seçimine kadar durum değişmeyecek gibi. Nisan ayına kadar FED piyasayı yemlemeyi de sürdürecek geçen sene sonundan beri yaptığı gibi.
Ben USD TRY de 5,50 lerin altına bir geri çekilme bekliyorum bir bahar havası bekliyorum ama bunun için önce not artımı şart. Bakalım onlar ne zaman gelecek.