Bence BofA ve İş Yatırım işlemleri karşılıklı, Yatırım Finans bu tip günlerde ortalıkta olurdu oradaki hesabını belki kapattı herif.
HSBC ve Ünlü gerçek yabancı yatırımcı işlemleri deniliyor.
Printable View
Bence BofA ve İş Yatırım işlemleri karşılıklı, Yatırım Finans bu tip günlerde ortalıkta olurdu oradaki hesabını belki kapattı herif.
HSBC ve Ünlü gerçek yabancı yatırımcı işlemleri deniliyor.
Sohbet Kanalı dinledim, büyük fonların geleceğini düşünenler onlardan önce aldı dedi birisi. Yabancılara pazarlayabilecekleri hisseleri alıyor olabilirler.
Sanayi şirketlerinin maliyet avantajı, uluslararası bağlantıları, export pazarları ve kendilerine has hikayeleri olması gerekir. Bizim bankalar genelde Türkiye pazarına hitap ediyorlar, Türkiye hikayesi almak için en başta bankalar gelir, Koç Holding de otomotiv, enerji, bankacılık, dayanıklı tüketim vs çok yaygın alanlarda iş yapıyor.
SAHOL'ü baştan almadılar hatta eksiydi baştan, sonradan alacak hisse kalmayınca endekse katkısı çok diye aldılar.
ASELS incelemediğim bir şirket, bir çok fon silah işine girmek istemiyor.
Kamu bankaları vergileri topluyor, Millet İttifakı eski sisteme döner ise özel bankalar için avantaj olabilir.
Kemal Kılıçdaroğlu yine Rusya'ya çatmış, orada iş yapan firmalara temkinli yaklaşmak gerekebilir.
Bu arada emeklilik fonları derecelendirmede yatırım yapılabilir olmasına bakıyor deniyordu, gelecek yabancı spekülatif fonlar olabilir. Belki IMF vs yol haritasını bilenler önceden aldı.
Badem dediğimiz ekip Millet ittifakına geçmiş de olabilir. Kılıçdaroğlu'nıun bugünkü işlemleri sahiplenmesi iyi olmadı.
Bugün tavan olanları not aldım ben
Aknbk
Bimas
Froto
Garan
İşctr
Kchol
Şişe
Tüprs
Ykbnk
Kk gelirse ralli bunlarla olucak demek ki
Diğerleri endekis tavan yapınca mecburen alınmış olabilü
Partnerimi uçururum diyorlar kim iyi uçuracaksa o alsın borsacı olarak.
Euro kardeşim de çok ezildi burada bi almancı kardeşiniz olarak euroyu da destekleyelim lütfen.
Pisyedili abeyim estf. ; gelebilirsem kesin Ağustos ortasında gelirim, Temmuz sonu Ankara Ağustos ortası Adana Mersin nasipse. Sıcağı yer döneriz vallahi Mersin sıcağını bile özledim yahu be illet havası varmış bu Almanya'nın
bu konda anketi manipülasyon kokuyo, güya son 1 haftada bay kemal 4 puan yükselmiş, akla mantığa aykırı böyle bi şey.. önceki 4 hafta boyu 1 puan bandında seyrederken son bir haftada 4 puan artış.. noldu ki son bir haftada bay kemalin üstüne nur yapmış olsun
tarhan erdem öldükten sonra kondayı oğlu ve kızı yönetiyorlar anladığım kadarıyla, böyle bir markayı daha ilk seçimde heder etmeleri enteresan doğrusu
Forumu okuyamadım 2 gündür.
Caho gerekeni yaptın mı orantısız çıkışta?
3 yıllık ve bir haftalık BIST30 performans listesi
https://i.hizliresim.com/juao742.jpg
https://i.hizliresim.com/3dbrnbm.jpg