Originally Posted by
mersey
Artık eleman olduk öylemi. 2-3 yıl önce buralarda millet birbirini gazlarken, eleştirel de yorum yazan 3-5 kişiden biriydim. Aşırı borçlanarak bu kadar agresif büyüme stratejisinin çokta doğru olmadığını defalarca yazdım. Arşiv orada duruyordur biryerlerde. Oralet Bey 2 dakikada çıkarabilir. Sizde (eleman demiyorum dikkat ederseniz) o dönem borçlanma faizleri çok uygun, borçtan korkmayalım, inanan kalacak, inanmayan gidecek der dururdunuz (Bknz forum-arşiv). Sizin bu motto hala geçerli mi. Yoksa artık herkes gidebilir şeklinde yeni güncelleme geldi mi. En çok inanan ben bile sattım gittim siz hala niye buralardasınız diye sorabilirsiniz. Açıkçası böyle bir şirketin çıktığı indiği fiyatlardan tamamen bağımsız olarak son 1-2 yıldaki kadar kötü yönetilebileceğini düşünemedim. Yapılmaya çalışılan yatırımlardan para kazandıran dönüşlerde olabileceğini düşündüm. Bu da benim hatam. Hatamın bedelini büyük bir reel kayıpla ödüyorum. Elimdekini de buralardan artık satmamın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Benim yeni mottom artık "Ya herro ya merro"