Alıp satmayana para kazanmak yok diyor adam.
Printable View
Alıp satmayana para kazanmak yok diyor adam.
rusyaya ayakkabı ihracatının patladıgı bu dönemde en güzel yerlerde magazalarımı actık dedigi bir ortamda bakalım nasıl bir oyun oynayacaklar yoksa Allahtan korkup dürütce bir bilanco göderdilermi görecegiz en az 4. tirilyondan az olmamak üzere bir bilanco göndermeleri lazım ama o zafer denen ..............siz ne yaptı görecegiz . bilancoya göre ya tamamen devam yada tamam diyecegim. ytd.ha aklıma gelmişken savcılıktan hala bir netice gelmedi bekliyorum gelmezse tekrar arayacagım peşlerini bırakmayacagım 2017 de temettü dagıtacagız demişti o zafer denen zat telefon kayıtlarından gerekirse konuşmalarımızı savcılıga cıkarttıracagım insan kandırmak kolay degi bundan sonra ey istanbullular son sözüm size bedavacılar 4 mayıstaki genel kurula gidin sadece kurumunuzdan elinizde derimodfa ait bir eksra alın veya cıktı mı diyorlar ben pergemonun genel kuruluna gittim izmirde oldugu icin cok güzel bir genel kuruldu istediginiz her şeyi sorabilirsiniz gıg diyemezler gidin hesap sorun 15 senedir nicin 5 kuruş kazandırmadınız deyin paralarımız kuş oldu yakalarına yapışın en kısa zamanda şirketi ya satsınlar yada birleşsinler yada ortaklıga gitsinler sorun korkmayın dövmezler 15 senedir bu hissedeyim bir allahın kulu ben genel kurula gittim diyemedi ne kadar angut ne kadar korkak ne kadar cakal ne kadar al takke ver külahcı varsa bu hissede herkes lokma düş agzıma düş diyor sermayesi düşük hisse diye girdim lanet olsun girdigim güne bir kac aydır aklımız başımıza geldi ama zarar cok büyük gencler spk ya olsun şikayetlerinizi yazın genel kurldanda daha önce yazdım gidin ama gene aynı hikayeye sıgınacaklar (gelişen iş hacmimiz büyüyen iş hacmimiz nedeniyle karları biz yiyecegiz siz agzınızı acın diyecekler bu yazıların arka sayfada kalmasın gencler bir kac gün sonra bu yazılarımı öne alın ben beceremiyorum tekrar yazmak zorunda kalmayayım ytd.)
DERIM Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 707723 Yıllık Değ%:-67
Cuma günü genel kurul bize ne getirecek bakalım. Battıkça batıyoruz.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa boyle bozuk olmasaydi nedelsiz aciklardi diye dusunuyordum. Ama piyasanin bozuk olmasi bedelsiz aciklamasini ya erteletir yada oranini 150 , 200 gibi azaltir diye sesli dusunuhorum. Cok lazanamiyacagiz belki ama zararda etmeyiz gibi duruyor gibi.
Keşke dediğiniz gibi olsa. Neresinden bakıyorsunuz bilemedim.
Genel kurul pazartesi olmadı mı? Alınan kararlar kap a düşmüştü diye hatırlıyorum
Cuma günü yapılacak genel kurul.