bistte 52 haftanın en düşük 4 hissesinde 2.ve 3 sıra ihlas holding ve iheva var anlayın gerisini
Printable View
bistte 52 haftanın en düşük 4 hissesinde 2.ve 3 sıra ihlas holding ve iheva var anlayın gerisini
Halk düşmanı kansız namussuz... Başka söze ne hacet.
52 haftanın en düşük hisseleri şaşırdık mı hayır https://tr.investing.com/equities/52...jl.yyitMzfcChj
an itibari ile ihlas holding hissesi 6 cent bile yapmıyor tarihi en düşüğünde bile 8 ila 10 cent civarında olan hisse yerlerde sürünüyor bakalım nereden dönderecekler .... burada holdinğ yazmamın sebebi mercury59 denen şahsiyet söz vermesine ragmen ihlas forumunda
sözünü 2 kere yiyip yazmaya devam edince onu protesto amaçlı madem sen sözünü tutamıyorsun ben bir söz vereyim de tutayım dedim ...
iheva 98 üstünde kapanış yapıp tutunamadıgı sürece 92 altında hedef 88 82 78 72 66 92 de tutunup 98 üstü kapanışlarda 1.04 1.12 1.20 1.26 hedefler olur
her defasında aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklenmesi garip bu gruptan .. şanı belli ihlas grubundan bişey beklemek şunun gibi domates ekip hıyar çıkmasını beklemek veya sabahı olmayan gece misali işte bu kadar zor.. adamlar zamane hırsızı yasal soyguncular ... kanun ve yasalar toplumlarda insanları korumak suçluları varsa cezası cezalandırmak için vardır malesef bu ülkede kanun ve yasalar yoksulu ezmek zengini korumak için var toplumda adalete inananların sayısı bi anket yapılsa şayet yerlerde gezer yazıklar olsun bu halkı ezip zenginlere sermayeyi elinde tutanlara yol veren yasaları yapanlara makamlarını kötüye kullananlara ALLAH cc hem bu dünyada hem ahirette cezalarını versin kimin gözü garibanların cebinde ise metelige hasret kalsınlar çoluk çocuklarının rızkını buraya masumane bir şekilde yatırıp şirketlerine ortak olmuş bi grub insana yapılan bu ahlak dışı zihniyeti ALLAH a şikayet ediyorum çünkü bu ülkede şikayet ettiginde sonuç alacagın bir mercii olduguna inancım malesef kalmadı alemlerin rabbi size en büyük cezayı versin kim bu tarz insanların degirmenine dolaylı veya açık bir şekilde su taşıyorsa onlarda cezadan nasibini alsın bela ve musibetler yuvalarının etrafından hiç eksik olmasın inş .....