Vay anasına arkadaş. Endeks 90 bin kutpo 4.30 larda, endeks neredeyse 100 bin oldu kutpo 4.3 larda. Gerçekten helal olsun. İşkencenin böylesini ben görmedim. Ama satarsam ********im.
Printable View
Vay anasına arkadaş. Endeks 90 bin kutpo 4.30 larda, endeks neredeyse 100 bin oldu kutpo 4.3 larda. Gerçekten helal olsun. İşkencenin böylesini ben görmedim. Ama satarsam ********im.
Hocam sen yenisin, dur bakalım daha neler yaşayacaksın . Yok öyle hemen indiragandi😂😂😂. Bu hisse 70 bin endeskte 9,4 iken 120 bin endesikste 5 leri gördü sen nerem diyon😂😂😂. Kutpo adama dünyanın kaç buçak olduğunu gösteren cinsten. O yüzden sakin ol, rahat ol. Önüne ne konursa onu yiyecen maalesef.
Yok onu anladım ama bu spek beni tanımıyor. Ben yazarım söverim ama nah satarım. Buda işin cilvesi
Üstad zaten kimse satmadığı için gitmiyor😂😂😂😂. Bir sen eksiktin şimdi tam oldu😀😀😀😀
O zaman bekleşiriz üstad. Sıkıntı yok. Elimde Deutsche banktan daha fazla mal var. 😀 İstiyorsa götürmesi lazım yoksa ben beklerim. Söverim sayarım ama beklerim.
Biz zaten iki yıldan fazladır bekliyoruz. Safları sıklaştıralım o zaman. Kuyruk çoğalacak anlaşılan.
Eyvallah üstat dediğin gibi ben yeni pozisyon açtım. 4.34 maliyetle. peyder pey geçen hafta pazartesi gününden beri topladım. Artık bekleme zamanı satarsa 4.24 ve 4.14 den alımlara devam edeceğim. Sıra numaramı verin bakalım. 😀😀😀
Kardeş sen rahatına bak. Bu maliyetler ile senin yerinde olsam bir kahve yapar ekranın karşısına geçer höpürtüde höpürtüde içerdim. Biz ekranı kapattık bakamıyoruz artık😂😂😂