Tam 6 yıl oldu ÖZBAL'dayım. Benden 1 lot bile alamazlar. Ben çoktan üstüne bir bardak soğuk su içtim. Ancak eski sahiplerinin hala yönetimde olması midemi bulandırıyor. Özbal'ı bu duruma onların aç gözlülüğü ve beceriksizliği düşürdü!!
Printable View
Tam 6 yıl oldu ÖZBAL'dayım. Benden 1 lot bile alamazlar. Ben çoktan üstüne bir bardak soğuk su içtim. Ancak eski sahiplerinin hala yönetimde olması midemi bulandırıyor. Özbal'ı bu duruma onların aç gözlülüğü ve beceriksizliği düşürdü!!
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +323 olurken, ortalama tahmin +307 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +950 puan olurken, en düşük beklenti +288 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 29'u pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Fabrikaya hepimiz ortağız sonuçta hisse sahibiyiz para kazanmak öyle kolay değil arkadaşlar öyle kısa zamanda kim kime para veriyor herkes dönsün köşeyi kısa zamanda ozaman varsa öyle bir kazanç hemen borç alalım onuda koyalım 5 10 misli alalım vay beee öyle kolay değil ortak olacağın fabrikayı araştır yatırımlarını sahiplerini yöneticilerini sonra ortak ol bekleyeceksin sabredeceksin zarar ve kar edeceksin burda yazılan çizilenle hareket edersen vay haline.
Çok doğru söyledin arkadaş hisseyi iki üç bilemedin dört ay önce alıp bu kadar kısa sürede bile kar edip şimdi maliyete gelen veya zarara düşen arkadaşlar hemen yargısız infaza geçiyor zarar yazdık diye ben yaklaşık 3 yıl önce almış olduğu ihale sonucu almıştım sonra verdiler aşağı nerdeyse %40 zarar yazdım ama yinede satmadım sonuçta faal bir şirket çalışıyor üretim var fabrika var arsa var ve zarar yazmasının da bir nedeni vardı bilirseniz RC denen eski sahiplerinin yan şirketine aktarılan kazançlar tabi e bu kadar şeyi bilip bir masa iki sandelye olan şirketlerin bile mutlaka belli bir dönem bahar yaşadığı borsamızda özbal ın 0,80 lerde kalması akıl karı değildi tabi ben aslında yabancı bir şirketin alacağını düşünüyordum sonuçta iş kolu çok önemli idi ve erciyas aldı şirketi herşeyin hayırlısı
çoğumuz biliyoruzki geçmişe baktığımızda en büyük hatanın aldığımız hissede beklememek olduğudur. Borsa da kendi adıma konuşmam gerekirse borsa tecrübemin ve bilgimin %1 lik kısmı beklemek olsun yeter. şirket sahipleri hisselerini piyasadan topladıktan sonra harekete geçirdiğini öğrendim. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir arkadaşlar. Bu arada bu hissede çok değerli ve bilgili arkadaşlar var hepinize bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim sağolun var olun inşallah kazanacaz hep birlikte.
zamanadurdemek adlı arkadaşım bu formda sizin gibi değerli ve gerçekten bilgili ve sağlam yatırımcı arkadaşlarla aynı hissede olmak ayrı bir güzellik ve kendi adıma ayrıca şanslıyım kar da bizim zarar da bizim allahın izniyle şirketimiz sağlam dünya enerji peşinde fabrikamız gerek coğrafi konumu gerek arazi olarak dünyanın gözde bir coğrafyasında beni hissesini almakla ikna eden en büyük yanı budur. Kimseden tavsiye almadım kendim inceledim ve hissesini aldım. Kimseye anlatacak iyi ve kötü yanım yokdur şirkete güveniyorum kar da benim zararda yürü özbal erciyas derim birlikteyiz. Yatırım tavsiyesi falan değildir.
Bu form da yazılanlar çizilenler elbette herkes tarafından okunmakta arkadaşlar psikolojik bir zarar kazanç. özbal ve erciyas herkes bilsinki satmıyoooooorum istediğim hedefime gelmeden satmıyorum isterse dip yapsın sermaye buldukça alacam beklemeye devam hedefime gelmedikçe satmıyorum düşürün ben alacam. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle beklemeye devam. Al sat tut bekle tavsiyesi kesinlikle değildir. şirkette 1 hissem bile varsa ortağız.
Türk akımı projesine yanlız boru olorak 3. Milyar 500 milyon dolar boru gidiyor
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.