ha bu arada dün natoda belarusa yaptırımı tek başımıza veto etmemizde işleri dahada kötüye götürecek. o veto ile gerçekten ne amaçladığımızı anlatabilecek bir tane asker, veya burokrat yetkili varmıdır
Printable View
ha bu arada dün natoda belarusa yaptırımı tek başımıza veto etmemizde işleri dahada kötüye götürecek. o veto ile gerçekten ne amaçladığımızı anlatabilecek bir tane asker, veya burokrat yetkili varmıdır
Kafa yormak gerektiği için bu yazıyı müsait anımda okudum.
akresta ezberleri bozmuş. Farklı şeyler yazmış, üzerinde düşünmek lazım. Doğru şeyler yazmış ancak doğru olması, tamamının işleyeceği anlamına gelmiyor. İşleyecekleri ve işlemeyecekleri uzun uzun düşünüp iyi ayırd etmek lazım.
Arabamla karşı tepeye gideceğim dediğinde doğruyu söylemiş oluyorsun çünki mesafe uzun, 30 km. Ancak arada koca bir kanyon ve içinde dev nehir var, köprü yok. Araba ile yola çıkman, karşı tepeye varacağın anlamına gelmiyor.
İnsan doğasına göre çözümler üretmek gerekiyor. O sebeple benim odunlu sistemi bi daha gözden geçirelim ve ilave odun ekleyelim diyorum. :p
Muhtarlığa adaylığımı koyduğumu, pardon koyacağımı unutmayayım. Bu seçim değil sorakinde bi terslik olmazsa muhtarlığa adayım. 10 oyu veren yol arkadaşlarımıda mahalleye yerleştirmem lazım ki bana oy verebilsinler. bayağı bi iş var.
Bugün konsensüsten uzak bir şekilde ve tek başına veto hakkını kullanarak Natoyu işlevsiz bıraktığımız için olur da yarın öbür gün bir saldırıya maruz kalıp da Natoya ihtiyaç duyduğumuzda inşallah bize bugünü hatırlatıp bizi yalnız bırakmazlar. Böyle önemsiz konularda ayrık oy kullanarak kendimizi iyice yanlızlaştırıyoruz gibi geliyor bana.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi