Psikiyatristler altın çağlarının yaşıyor...
Her yer, her şey dökülüyor...
Printable View
Psikiyatristler altın çağlarının yaşıyor...
Her yer, her şey dökülüyor...
Ben başka bir şey söylüyorum, elbette hepsi dijital. Aracı kurumda yüklü hesabınız var, bir hisse almışsınız longsunuz yani, bloke koydurmamışsınız, aynı aracı kurum, -o da kendi pozisyonu gereği, sizin hissede, sizin varlığınızı sizin pozisyonunuza karşı kullanıyor diyelim yani short, siz bu aracı kurumdan başka aracı kuruma virman yaptığınızda veya takasbanktan blokaj koyduğunuzda, onun da sizin üzerinizden sağladığı sizin hisseye ekstra baskıyı ortadan kalkmasına neden oluyorsunuz. Burada pozisyonlanma gereği sanaldan fizikiye geçişin yarattığı bu tür bir etki olabilir diyorum, pozisyonlanma olmasa, her şey küresel piyasa koşullarına tam entegre olsa, bunun çok da bir anlamı olmayacaktı.
Doktor herkes düşüş derse, bu bir tehlike...
Bakıyorum bakıyorum, herkes düşüş diyor...
Lokma yeterince büyük kümelenmişse, Küresel Erenler FED'i ayartıp şunu yapabilirler mi acaba?
Neticede titanizm felsefesi evrenseldir, bizde böyle onlar da öyle değil....
Olursa, bakakalırız 'gene'
SPX
https://i.hizliresim.com/omhte5k.PNG
Bende acayip şekilde moral bozukluğu var. Ben seçimin ikinci tura kalacağına kesinlikle eminim. Hangisi çok büyük etki etti derseniz seccade olayı HDP olayını yönetemedik. Burada bazı CHP li arkadaşlar bunu anlatmaya çalıştı. Biz onları akp li trol olarak suçladık sıyrıldık. Depremin altında kalmış ekonominin içine etmiş göçmenler ülkesi Türkiye oluşturmuş akp yi en kötü gününde yenmiyorsan tuzlugun kazanacağı seçimi kazanamıyorsan bu ülkede siyaseti bırakacaksın.
İsterseniz beni trol olarak suçlayın bence Meral abla haklıydı kazanacak aday olayını çözemedik. Belki küçük bir bez parçası ama toplumunda gözünde seccade gözüken ayakbasma hatasını yandaş medya trol ordusu çok süper yönetti.
Toplumun ülkenin gerçeklerine hakim gazeteciler var hem CHP li hem eski akp li hepsinin ortak görüşü %60-65 sağ seçmenin olduğu ülkede İmamoğlu yada yavaş gibi adaylar dışında kazanamaz. En basitinden HDP Demirtaş olayını bile yönetemedik. İş algı olarak öyle bir noktada anlatılıyor ki trol ve yandaş medya tarafından PKK ya ülkeyi böldürecek Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacak İHA sihalari kapatacak Selçuk bayraktar içeri atılacak.
6 li masa Kılıçtaroğlu adaylığının mimari bir Gültekin uysal ve temel Karamollaogluymuş. Diğerleri akp karşısında bütün olmazsak bu şartlarda seçimi kazanamayız mecburen Kılıçtaroğlu demek zorunda bırakılmış. Meral abla haklı. Meral abla da Kılıçtaroğlu da MV aday seçiminde çok ciddi hatalar yaptı. Ülkenin gerçekleri ortada iken sahada ki trol ve yandaş medyaya yenildik diye bakıyorum ben olaya. Gerçi seçime bir ay var ama hala sahadan kopuk kendisine günlük hamleler yapan RTE ye karşı yeterli sağ seçmeni havuza çekecek hamleler yapamıyor KK.
Düşünün babamla tartışıyorum bana fetocu diyor. Ülkücüler PKK li diyor CHP li arkadaşım bile bu HDP olayını kabul etmiyor. Ayağımıza kadar gelen seçimi kaybedeceğiz.