Robot kullanan arkadaslar , günluk hesaba login olma işini araci kurumda iptal ettirebilen oldu mu?
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Robot kullanan arkadaslar , günluk hesaba login olma işini araci kurumda iptal ettirebilen oldu mu?
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok doğru tespit. Her alım satım bir tecrübe üst banda aldın birden pat diye düştü. Alt banda aldın daha da düştü. Birçok kere başımıza gelen şeyler. Artık sadece indikatörle olmuyor. Pasta okumak.Yada daha doğrusu piyasayı okumak lazım.Sorun şu ki işlem yapacağımız noktada karar verinceye kadar atı alan üsküdarı çoğu zaman alıp geçiyor. Hızlı karar vermek de yanlış karar vermeye neden oluyor. Aslında tecrübelerim bana şunu öğretti en iyi kurgu kendi planladığınız kurgudur. Plana sadık kal stop unu ve kar al noktanı belirle. Gireceğin noktayı belirle ve kurallarına sadık kal. İlk uygulamaya çalıştığım kurallardan biri de düşen hisseyi almıyacağım kuralıydı. Ne zaman daha düştükten alarım kar ederim dediysem hep zarar ettim. Yükselirken alırım demek de çok doğru değil. Ne kadar yüksekten alıcaksın. Burda da işin içine risk yönetimi devreye giriyor.Bu konu da fikirlerimizi yazsak herhalde kitap yazılır. Ama zaman değişiryor piyasalar değişiyor. Eskiden çalışan birçok şey artık geçerlilğini yitirdi. Artık al sat kararlarımızı yazdığımız yada sahip olduğumuz algoritmalar karar veriyor. Bizler sadece izlemekle yetineceğiz. Bu noktada bofadan yada yapı kredinin robotunda bir kırıntı alabilir miyiz modunda yatırımcı olarak şu meşhur söz kulaklarımda çınlıyor. Bedava peynir fare kapanında var.
Ek 30046
formulde herhangi bir hata yok sasa ve da test ettim ve resimlerini ekledim.
Ek 30048
sistem getiri testi yaptım sasa da. Yeni başlayan arkadaşlar için güzel bir çalışma. Paylaşanların eline sağlık.