Bedelliyede hazırım bedelsizede.Tutamıyacaklar kağıdı bu seviyede.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Bedelliyede hazırım bedelsizede.Tutamıyacaklar kağıdı bu seviyede.
cevabı geçmiş sayfalarda yazılı :neyse buraya rakamsal olarak yazayım..?
bedelliye kadar hisse fiatı 5.80 ile 6.00 tl olursa + 0.70 olunupta bölünme sonrası ortalama 3.50 tl
bedelliye kadar hisse fiatı 8 ile 10 tl arasında olursa +0.70 olupta bölünme sonrası oratlama 5.50 tl
bedelliye kadar hisse fiatının ne olacagını bilmedigimizden bir varsayımda bulunmuştum..?
5,85 +0,70 =6.55 / 1,70 =3,85 olur bölünme sonrası ..? BUCIM sermayeside 180 milyona çıkar..
kayıtlı sermaye 500 milyon ..
bedelsiz konusunu hemen yapar demiyorum tam tersi de olabilir..?
tam yılı aklımda kalmadı fakat konu VESTEL :
galiba 2008 yılında %100 bedelli sermaye artırımı yapmak istedi o zamanlar hisse fiatı 0.70/80 tl idi spk bunu red etti 1.00 tl altında yapamasın dedi zorluda rüçhan hakları kısıklayarak %100 bedelli yaptı yani 1.00 tl den hisseyi alıcıyım dedi spk onay verdi ve vestel % 15 bedelsiz verdi .. zaten rüçhan haklar kısıklanacak denince 0.85 tl hisseye atladık yaklaşık 2 yıl sonra 5.80 tl den vermiştim..?
Ah be Sayın Sulzer çok yanlış örnek olmuş o VESTL işini örnek vermen.Biraz araştır anlarsın neden dediğimi.Ulaşamazsan sor özelden yazacam.Rüçhan haklarını kısıtlayarak bedelli olmuyor VESTL de yapılan; onun adı başka bişey oluyor.Vestele diyet ödendi orada.
Ben burada çok derine inmek istemiyorum ama sayın Tendirdiyot çok büyük konuşuyor.
Kanal istanbul kestele 2.30 saat mesafede.Yürü be bucim.Kım tutar seni.