Acemşah satıp çıkmışmıdır tahtadan acep? Ustadın adı bile güven veriyor. En azından benim içim rahat olurdu hala burada olduğunu bilsem😊
Printable View
Acemşah satıp çıkmışmıdır tahtadan acep? Ustadın adı bile güven veriyor. En azından benim içim rahat olurdu hala burada olduğunu bilsem😊
Sayin relax42, hissizin sermayesinin kucuk olmasi ,sermaye artirim beklentisinin olusmasi, sermaye aririmina imkaninin olmasi, bir soylentiye gore sermaye artirimina yasal olarak zaman acisindan mecbur kalacak olmasi, bunca yil uapmadigi kayitli sermaue artirim kararinin yakin bir gecmiste yapilmis olmasi, kayitli sermaye artirimi yapan ve bedelsiz potansiyeli olan borsa sirketlerin bu kararla ,bedelsize hazirlik olarak algilandiginin bilinmesi, uzun yillar baskilanan ya da bir baska deyisle fiyat hareketi yonunden kendi haline birakilmis goruntusu vermesi, sanirim dogru ya da yanlis olsa da bir bakis acisi olusmasi icin yeterli nedenlerdir. Tabi bu benim tecrubelerime gore olusan gorusumdur. Kimseyi dogal olarak baglamaz. Ancak yukari fiyat hareketi olusturacak baska soylemlerinde mevcut oldugunu hepimiz biliyoruz. Her ne olursa olsun Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.
dolandırıcılın resmi olanıda vardır şu an müge anlıyı seyrediyordum uyanıgın biri taksi şöferlerini tam 15 yıldır dolandırmış en az üc yüz kişi tahmin ediliyor adamlarim milyarlarca lirası gitti ama uyanıgın yanına kar kalmadı en az yüz yıl hapis yatacak cezasını cekecek ümit zaime ne demeli 15 sene önce hisse alanlarda alanen bilincli ıolarak ama belgeli dolandırıldı nasılmı paralara kuşa degil karıcaaya dönüşeerek on beş yıl önce 50.bin tl yarıran biri şimdi parası 1.tl işte böyle dolandırıldı ey Ümit zaim bu dünyanın öbür tarafıda var zafer ben koc holdingten geldim diyordun acaba kovuldundamı geldin senide koc gurubundan araştırmak lazım gencler şu adamı bi araştırın ben bunları savcılıga verdim ama hala ses yok nerdeyse iki ay oldu kayıt numaraları elimde gene dilekcemin akipetini soracagım adliyeye gidip soruşturacagım yarın genel kurulu var hissede gene tık yo neden yok cünkü vatandaş alıştı genel kurulusonucuna(degişen vede genişleyen iş hacmimiz nedeniyle paraları cebe atacagız genel kurul sonucu budur ondan herkes bildigi icin sonucu bir beklenti yok ) yüzlerce defa söylsdim bu zaimleri kardeşlerde dahil kız kardeşleri unutmayalım bu şahısları siz olsun spk ya şikayet edin yüzlerce şikayet sebebiniz var sebeb aramayın ytd.
düşüne biliyormusunuz yarın genel kurulu var ama o kadar mimlenmişlerki o kadar yatırımcılar bezmişki olası iiyi bir haber cıkar mı acaba deyipte hisse alan yok bu bir itibar sorgulamasıdır yazıklar olsun mecburiyetten genel kurul yapıyorlar ah ben istanbulda olacaktım sizi ..........kiselere bırakmaz hesap sorar yakanıza yapışırdım bir hisse 15 senedir hicmi pirim yapmaz hicmi kar payı dagıtmaz hep cebe hep cebe kul hakkı olsun benim hak ettigim vede bana vermediginiz kar payları icin zehir olsun o paralarda benim hakkım cok o zafer denen şahsa oglumun dügünü var dedim hic olmazsa bu sene olsun kar payı verin dedim inşallah mehmet amca bu sene verecegiz dedi ama gene nafile spk diyemezmiydi arkadaş siz her sene iyi veya kötü kar acıklıyorsunuz neden karpayı dagıtmıyorsunuz deyp hesap sorardı yıllar oldu kar payı yok onun icin Ümit zaim vede kız kardeşlere benim hak ettigim temettüler bogazınızda kalsın zehir olsun ytd.
Sayın borsa bilgini siz DERIM e yatırım yapmamış sınız ki sanki zaim ailesi ile akraba olmuşsunuz [emoji28]
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bastıkça basıyor. Bu ne arkadaş.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin bastığı filan yok hafta başından beri sürünen hacimler ile her gün % 4 geri geliyor.Ky panik satışları bunlar kardeşim çok af edersin bir tarafına güvenmiyorsan borsaya girmeyeceksin biriktirdiğin 3 kuruşunu burada çakallara yem etmeyeceksin git faize yatır paranı bu kadar kıymetliyse...Borsa düşüyor yabancı mal satıyor dolar alıyormuş bıraksınlar hikaye anlatmayı maval okumayı hadi ordan.Yabancı mal satsa 1 ayda 60 bine getirir borsayı endeks düşüyor çimento hisseleri neden düşmüyor ???? Yabancı dolar bazında sudan ucuz bu endekste anca mal alır satmaz.Kimin ne amaçla sattığı doları neden yükselttiği bence bariz belli biraz düşünen çözer mevzuyu.Seçime kadar böyle gidecek.Yarın genel kurul tüm hissedarlar için olumlu gelişmeler olur umarım.Parasına aşık olan bugün yatırıp yarın 2 katına çıkmasını bekleyen borsaya girmesin kardeşim sonra 40 50 binlik hacimle aptal aptal fiyatlardan satış yaparak hisselerin anasını ağlatıyorsunuz speklerin ekmegine yağ sürüyorsunuz borsa risk işidir çelik gibi irade ister herkes borsaya yatırım yapamaz böyle kaz gibi yolarlar göndeririler adamı işte...YTD...
2.5 saat sonra genel kurul başlayacak ümit zaim vede sözde yönetim kurulu dua edin orda degilim size genel kurulu başlatmazdım hepinizi birada bulmuşken burnunuzdan getirirdim. mecbur olmasalar genel kurulda yapmayacaklar gündemi okuyacaklar vede temenni ile bitirecekler donlarımızı ipotekten kurtarmak icin para yok sizde varsa bana verin diyecek ümit zaim hic bir yatırımcı genel kurula gitmeyecek cünkü yatırımcılar ....her neyse yönetim kurulu üyeleri her maddeye el kaldıracaklar 15 veta 17 maddeye el kaldıracaklar olay bitecek bu düzene yazıklar olsun gene söylüyorum benim hakkım zehir olsun kul hakkı olsun hepinize ytd.