-
Eğer bi şey öğretmek istersen buyur öğret ama öğretmem veya öğretemem benim fıtratım da bu diyorsan bişey diyemem. Sadece samimiyetsiz ve kendini düşünen birisin bana göre o kadar. Belki de Diyeceksin Ya kimi düşünecektim ! O zaman da bi kalbini yokla derim bi öneri olarak. Selametle...
onlarca pıyasalar hakkında yorum yazdım hangisi yanlış çıktı
hedef hakkında destanlar yazdım yanlışmı çıktı
dolar altın hakkında yorum yazdım yanlışmı çıktı
burası fıkır paylaşım yeri bende 22 yılın vermiş olduğu tecrübelerimi
buraya aktardım. hiç olmaz ise emeğe saygın olsun kal sağlıcakla
-
Yücel bey Merhaba, bakın yanlış anlamayın ama BALDAYIYA güvenin ben onun öngörüleri sayesinde çok ama çok ekmek yedim sağolsun yedirmedi kurtlara beni, onun yazılarını okuyun kendinize olanı alın yada almayın sadece okuyun çünkü burada NAMIK ağa isterse 5 eder isterse 1 onun keyfi. Bu sizin takdiriniz. DAYIMIN takdiri de kendince böyle. Saygılar herkese.
-
Beni burda az buz tanıdınız ben kimsenin hakkının yedirilmesine musade etmem. Benim burada reelde de tanıyan ama misafir olarak gelip okuyan arkadaşlarım var.onlar sadece gelip okurlar. Şimdi yiğidi öldüreceksin hakkını yemeyeceksin. Ne kadar da tartissakta gercegi soylerim dayi en düşüklerde alın diye vurguladı baş baş bağırdı hatta. Cikarkende zaten düşecek dememiş. Kalanlara başarılar demiş. Elinde kağıt bittiği zaman ne yapsın. Doğruya doğru yazmazsa ben dayı ne oldu çakıldı deme ihtimalim vardı. Sırf bunun icin bile yazmak zorunda. Elinde mal olmadığını.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
-
Yanı (tahminen) 1.05 lerden itibaren 1.40 demiş birine alırken söylemedin demek haksızlık olur. Satarken söylemesinin sebebi bundan sonra düşerse malda olmadığını söylemek içindir ki bence mantıklı yoksa dilimden kurtulamazdı. Dayı satın dememiş yada düsecekte dememiş. Yaptığı islemleri açık açık söylemiş. sonucta dayı tahta sahibi değil. Bence eleştirininde bir mantığı olmalı.
-
Horoz ölür gözü çöplükte olur ama kimsenin tavuğuna da kış demez. Haklı olanı savunur.
-
Bence de dayı herkesten daha uygun zamanda çıkmış olabilir. Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir. Ama yarın ile birlikte gerek kurlarda gerekse borsada bol sürprizli zamanlar başlayabilir. Bu yazımı muhtemelen yarın tekrar paylaşacağımi şimdiden yazayım. :)
-
Ha ayrıca bu forumda sadece bir kişi kuruşlara inecek dedi. Onunda kim olduğunu hatırlayamıyorum. Bende 1.20 lerde asla kötülemedim eğer benden bahsediliyorsa (ki benden bahsedilmedigini düşünsemde millet öyle düşünebilir) ben sadece ulkenin durumundan dolayı mecburen düşeceğini düşünüyorum. Yoksa çakı gibi hisse idi 1.15 ler icin.
-
Ideasi da vermek icin güzel tezgah hazırlamışlar şahsi kanaatim. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi saçmalıklarımdır. Bana göre hareket etmeyin ;)