Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Kiiiim Aydinmi Emmim Aydin pintidir 1 tl icin universiteye gidip yemeksepetinden siparis veriyor 1 tl daha ucuz diye😃 joker çıkardı :kmk: gerçi artık sağlıklı besleniyorum..en azından gayret ediyorum
Alıntı: Originally Posted by aydinc joker çıkardı :kmk: gerçi artık sağlıklı besleniyorum..en azından gayret ediyorum Aydin seni tebrik ediyorum Takip ettim Bist ongorulerin yerindeydi
Üstadın kıymetini biliniz.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadın kıymetini biliniz. Biliyoruz emmim Sana laf yok Senden ote ustad da yok Dagilimini yazabilirmisin emmi
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi nar suyuyla tarcini kesmen lazim Nar suyu enerji, tarçın dolaşım ve fındık hormon takviyesi.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nar suyu enerji, tarçın dolaşım ve fındık hormon takviyesi. Eee ama bunlari almaya devam edersen gece hayatini kesemezsin emmi Haci olarak gece hayatida pek hos durmaz 😃
Dolar sinsi sinsi gidiyor, hayra alamet değil bu.
Alıntı: Originally Posted by Webster Biliyoruz emmim Sana laf yok Senden ote ustad da yok Dagilimini yazabilirmisin emmi %50 ACC %25 PPF %25 TOT Borsa sekecek bence. ACC'deki arkadaşlar gibi düşünüyorum. Bunu da yazdı defaeten.