Originally Posted by
Buraktepe
Refaba iyice tembele sardin dostum. Bi onceki sayfada niye cikti anlattik. Oyun var oyun.
Bu arada dayanamadim kumar tarafi agirmi basti nedir bi miktar 50 kusurlerden mala girdim. Trade amacli bu hafta uc bes bisi kar gorursek satip cikicam. Ali Koc ve Fener yine her zamanki gibi yaniltmadi. Kendilerini kutluyorum. Hisse fiyatimiza kafa yorman. Spek efendimiz ve amaneleri uc ay evvel stad karsisindaki meyhanedeki adi bende sakli bulusmada anlasilan konu olan; bu yil samp bize verildi, ky uyanmadan hisseyi once 60 sonraki samp ucusuyla fiyatda belirterek 120 ye vuralim demeye devam etsinler. O zaman da onlara dedigim gibi simdi ulu orta tekrar hatirlatalim. Yoksa refaba ve diger arkadaslar gibi bu hisse niye gitti demeye devam edilecek:
FENERin BASINDA ALI KOC oldugu muddetce basarili olmasi durumunda CUMHUR REISI ADAYIDIR. BU SECIM OLMAZ SONRAKI SECIM. Fener de basarisizligi en azindan halkin karsisina basarili bi aday olarak konulmasina ornek oluyor. Bu arada bu konu Ali Koc tarafindan yillardir reddedilse bile Aziz Yildirim tarafindan zamaninda bulundugum
bir ortamda dillendirilmisti. Cumhur Reisi de bu goruste. O hesap ha cumhur reisi artik bundan bi halt olmaz. Yaziktir gunahtir Fenerde 10 seneyi devirecek cocuklar samp gormedi hesabi gecen seneki ts demogosi gibi olursa bi ihtimal samp verilebilir ama yuzde 1 ihtimal bile cok.
Herneyse gelelim hisse niye artiyora. Sampiyonluk matematiksel devam ediyorken. Ikincilige cikarken gecen sene 23 lerde dolanan 30 lari kendine yuva yapan hissemiz. Olu sezonda spek efendilerin dedigim lokasyondaki toplantisi sonrasi samp ligi elemelerine kadar 50 kusurlere getirildi. Samp liginden elendi daha alti ay once 20 olan hisse dusmuyor. Kardesim sen samp ligi icin gelmedinmi ne ayaksin. Ikinci lig takimi umraniyeden penalti ile maci zor aliyor. Taban yemeyi birak 50 uzerinde. Demekki spek efendi ahdine sadik. O zaman bizede ky kardeslerimin kafasindaki bu muammayi aciga cikarmak duser.
Sonuc bu yil basarili olursa daha bi primli. Lig dusmeye bile oynasa az primli hisse belirttigim noktalara gitme istahini iceriyor.
Yatirim Tavsiyesi degildir