dayım garibana destek olacak tüyonuz var mı? bu web ustad ile onur ustad ozelden msjlasıyo bize ekmek yedirmiyeah
tahtayı kaldıracam izleyin
Ben kötü yola düşmeden önce hergün lop lop para kırkıyordum. bi taraftanda iyice şımarmıştım. ARE ile TLE ya kulum yürü demeden koşuyorlardı. ya biraz az kazanalım hakim olamıyorum diye şımarıyordum. SKBNK den devamlı her gün %2,5 net geliyordu. PETKM ise SKBNK ile para kazanmada yarışıyordu. millet siftah etmeden dükkan kapatırken. sokak kapısına kadar dolan paradan dükkanın kapısı zor kitleniyordu. yıllardır Dostum KRDMD ise 15 yıldır hiç sektirmeden para kazanıyordu. günlerimiz çok güzel geçiyordu bir gün BİST BANKA DA GEZERKEN TSKB ile tanıştım. bikaç kere çıktık. daha sonra oda bize taşındı. işte huzursuzluk o zaman başladı. web kaç kere kes şu tskb nin başını dedi kıyamadım. melül melül bakıyor. ha bu gün ha yarın derken. bi baktım SKBNK kaçmış. başka ev tutmuşlar arkadan PETKM de ayrıldı. KRDMD benimle konuşmuyor ama. evin kirasını o ödüyor. pazar harçlığını görüyor. elimede bi kaç kuruş veriyor ama RESMEN DUVAR.. TSKB hala yılışık yılışık devam ediyor. şimdi kendi derdimden kafayı kaldıramıyorum. inşallah bu günlerde geçer.