Sn kamil 79, spotta her gun para cikisini nasil yorumluyorsunuz.
Bir iki gun para cikisiyla yukselis olsa tamam deriz. Ama her gun ayni hikaye, 70-100 milyon para cikiyor, endeks ralli yapiyor. Bu hisseleri alan kim o zaman cozemediğimiz husus bu..
Printable View
10 gundur tüm uzmanlar buralardan kar satışı gelir diye diye vadeli 12 bin puan gitti. 125700 biraz short acmistim ikavw yapmicam dedim ama kapanışta 126300 den elimdekilerin 3 katı short daha açtım nerdeyse %50 full oldum. Burdan short scan zarar etmez biliyorum ama mutlaka stoplatmaya oynarlar.belkide akşam seansında stoplayan çok oldu. Yarın açılışa bakarım eksi açılışta tutarım artı açarsa stoplarim. Ne olmaz denen şeyler oldu. Tek korkum yabancının buradan geri dönmesi
Arkadaşlar BİSTi karıştıran merilinch
Bu kurumu batırmak gerekiyor
.... çocuğunun ne halt yediği belli değil
80 bin xu100 den 108 bine kadar her yerde sattı
Birtek bayram dönüşü ilk gün alıcı idi
Birde sürekli geliyor benim hisseye tübraşa saldırıyor
Şimdide hergün longlamaya başladı hem satıyor hem longluyor
Hadi geçmiş olsun bana yarın 25 lot ile alsat yapicam yakın vade ortalama düşürmek istiyorum aksam yazarım son durumu şuan ortalamam son yazdığım cümleten saygılar selamlar
valla ben de kısadayım ama dow guclu eksı acmazsa 109500 cıvarı oyalayacak......orası karar yerıdır.....110 ustune attıgında benım ıcın sort defterı kapanır gıbı...ama gunluk kapanıs...ha haftalık barımda yarın acılısta en yuksek olan noktanın haftanın en yuksegı olmalı der..110 ustu kesınlıkle stoptur....ama gunluk kapanıs