Eksik olmayın, hakkınız ödenmez Hem Sn. Yuji'nin, hem sizin.
Printable View
Sizin yaptığınızı TEFAS yapamıyor bunun herkes farkındadır umarım.
Hatta son Tesla bölünmesinde milyonlarca lira yönetim ücreti alan portfoy sirketleri bile saatlerce dogru fiyat aciklayamamisti :) ki burada 5 sirketin farkli oranlarda birleşmesi var.
Basta yuji ve blackmirror olmak uzere emegi olanlara teşekkürler.
02/10
Hep bahsettiğim geçmiş 1120 direncinin yeni destek haline dönüşmesi ( bir miktar satışın tam bölgede karşılanması teyidiyle) ile bu bölge üstünde güçlenme yükselen dipler ile devam ediyor. İtkinin başlaması ve katılımın, önümüzdeki hafta içi olacağını ve artacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta 1160 ara direncinin ikinci testi ile geçilmesini ve devamında ilerleyen haftalarda 1245 tarihi zirve /orta vadeli hedefe yönelişin başlayacağını düşünüyorum. Bu süreç 5-6 hafta devam edebilecektir.
Dolarda 7.50-7.80 konsolidasyon bantı sürse de 7.50'nin altının bir daha mümkün olmasının çok çok zor olduğunu buraya yaklaşımların ciddi alım fırsatı olacağını düşünüyorum hala. Buralara gevşemeler olursa, dolar vadeli kontratta tekrar uzun pozisyon alacağım. 7.80'e doğru zayıflama sadece dik hareketin sindirmesi ve pozisyonların değişilmesinden ibaret olup, dolarda trendin açısı zayıflasa da sürecektir. Ekim ppk toplantısı için de ölçüt 7.80 olacaktır bence. Üstünde faiz artırımı, altında pas geçme yaşanacak.
Fon tarafında hisse fon ve eurobond fonlara hala dokunmadan beklerken, daha sabit/stabil getirili olanları ( eib, idy, fil ) ve gbc fonunu biriktirmeye devam ediyorum. ( çok cüzi mps alımım oldu)
Bol kazançlar.